Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-09-2014

Informācija iedzīvotājiem


SIA “Stream Labs” uzņēmums tika dibināts 1991.gadā, un ir starptautisks uzņēmums, kurš nodarbojas ar profesionālu risinājumu izstrādāšanu un ražošanu telekompānijām un drošības sistēmām. Mūsu biroji atrodas Latvijā ( Daugavpils ), ASV, Taivānā un Krievijā ( Maskava ).

TV sistēmu jomā mūsu uzņēmums piedāvā risinājumus centrālajām un reģionālajām telekompānijām, satelīta un kabeļa televīzijai, mūzikas, ziņu, informācijas un sporta TV kanāliem un TV raidījumiem. Drošības sistēmu jomā mēs izstrādājam video novērošanas kameras, signālu pārveidotājus un programmatūru. Iepazīties sīkāk ar ko mēs nodarbojamies Jūs varat apmeklējot www.stream-labs.com un www.ipstreamlabs.com mājas lapas.

SIA “Stream Labs” uzņēmumā strādā radošs un atbildīgs personāls, bet uzņēmums nepārtraukti attīstās un strādā pie jaunas produkcijas ražošanas, tieši tapēc mēs aicinām talantīgus cilvēkus strādāt mūsu birojā Daugavpilī. Tas, galvenokārt, ir inženieri un programmētāji, bet ja Jums ir citas zināšanas un pieredze un, ja Jūs uzskatāt, ka varat būt noderīgi mūsu uzņēmumam, lūdzam raksīt uz julija.jurkjane@stream-labs.com vai zvaniet uz +371 66015710




Atpakaļ