Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-08-2014

Daugavpils pieredzi darbā ar jauniešiem aizgūst Pleskavas delegācija


8. augustā Daugavpili apmeklēja Pleskavas (Krievija) Jauniešu centra delegācija. Viesus uzņem Daugavpils Domes Jaunatnes departaments. Vizītes sākumā ciemiņi apmeklēja Daugavpils Domi, kur notika tikšanās ar Domes priekšsēdētāja vietnieku Dmitriju Rodionovu.

Dmitrijs Rodionovs izteica cerību, ka Daugavpils atstās vislabākos iespaidus. Viņš atzinīgi vērtē to, ka Pleskavas speciālisti ārvalstu sadarbību uzsāk tieši ar tuvākajiem kaimiņiem.

Viesi no Pleskavas informēja par Pleskavas pieredzi, problēmām un to risinājumiem. Centrs darbojas  4 gadus, tāpēc jauna pieredze ir vērtīga. Viesi informēja par centra darbu, struktūru un galvenajiem uzdevumiem. Notika diskusija par jauniešu nodarbinātību. Daugavpilī ir vērtīga pieredze, jo darbojas pašvaldības nodarbinātības programma jauniešiem. Par cik viesi Daugavpilī ir pirmo reizi, viņiem bija sagatavota prezentācija par pilsētu.

Pleskavas delegācijas mērķis ir ne tikai pieredzes aizgūšana, bet jaunu kontaktu dibināšana. Dmitrijs Rodionovs uzsvēra, ka Daugavpils ir atvērta sadarbībai un vienmēr atbalstīs gan ar informācijas sniegšanu, gan jaunas idejas tālākai sadarbībai.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ