Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-07-2011

Daugavpils pilsētas domes vadība apmeklē pilsētas uzņēmumus.


20.jūlijā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, viņas vietnieki Līvija Jankovska un Vjačeslavs Širjakovs apmeklēja uzņēmumu “Bona Dea”. Domes vadība iepazinās ar tā darbu, apmeklēja ražošanas līnijas un aprunājās ar uzņēmuma darbiniekiem.

Savu darbību konditorijas fabrika uzsāka 1996.gadā, laika gaitā pakāpeniski paplašinoties tā kļuva par mūsdienīgu un pastāvību attīstošos uzņēmumu. Uzņēmuma vadītājs Andrejs Fjodorovs pastāstīja, ka SIA “Bona Dea” ražotnes modernizācijai ir izdevies piesaistīt Eiropas fondu finansējumu. Šodien uzņēmums saviem pircējiem piedāvā gandrīz 70 dažādu nosaukumu konditorijas izstrādājumus, daži no tiem ir ekskluzīvi.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova apliecināja, ka pašvaldība turpina uzsākto darbu atbalstīt vietējos uzņēmumus. Augsti novērtējot SIA “Bona Dea” sadarbību ar pašvaldību organizējot Daugavpils pilsētas svētkus, Domes priekšsēdētāja izteica cerību, ka uzsāktais darbs turpināsies un tiks realizēti jauni kopīgi projekti. Ļoti svarīgi ir izveidot, attīstīt un popularizēt brendu “Daugavpils prece”.

Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska uzskata, ka SIA “Dona Dea” ražotie “Dinaburgas akmentiņi” bija ne tikai skaists akcents Daugavpils uzņēmēju ražoto produktu dāvanu kastēs, kas tika pasniegtas sadraudzības pilsētu delegācijām, bet iepatikās pilsētniekiem un tās viesiem. Uzsāktais darbs ir jāturpina un jāpaplašina ar zīmi “Daugavpils prece” ražoto produktu klāsts.

Uzņēmuma “Bona Dea” vadība, tā īpašnieks Andrejs Fjodorovs un  projektu vadītājs Vladimirs Klovāns apliecināja savu gatavību sadarboties arī turpmāk un izteica vairākus konkrētus priekšlikums, ko pašvaldība izskatīs.

 

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā redaktore Marina Gorkina 

 

 

 




Atpakaļ