Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-07-2014

Aicinām kopā veidot Latvijas Veselības nedēļas programmu Daugavpils pašvaldībā


Daugavpils pilsētas pašvaldība plāno iesaistīties Starptautiskajā veselības nedēļā, kas norisināsies no 29. septembra līdz 5. oktobrim visa Latvijā. Veselības nedēļas mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātes.

Veselības nedēļā ir aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās gatavības.

Ņemot vērā, ka Veselības ministrija 2014.gadu ir pasludinājusi par ģimenes veselības gadu, īpaši aicinām padomāt par ģimenes veselības veicinošiem un ģimeni stiprinošiem pasākumiem. Organizatoriem jānodrošina pasākuma dalībnieku un viņu izpildīto aktivitāšu uzskaite visas nedēļas garumā sekojošā veidā: pasākuma dalībnieku skaits, katra dalībnieka veikums (kilometri, pievilkšanās reizes, pieveiktie pakāpieni u.c.)


Aicinām individuālos interesentus, nevalstiskās organizācijas, trenerus, iestādes un kapitālsabiedrības, skolas, sporta klubus un uzņēmumus pieteikt savas idejas, sūtot priekšlikumus (pasākums, mērķauditorija, norises laiks, vieta, kontaktpersona, kontaktinformācija) un citu svarīgu informāciju uz e-pastu olga.jesse@daugavpils.lv līdz 10.augustam.  

NOLIKUMS

Jautājumu un neskaidrību gadījumā arī lūdzu griezties, tālr.654 04337, 22329443, e-pasts olga.jesse@daugavpils.lv




Atpakaļ