Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-06-2014

Autovadītāju ievērībai: 3 dienas tiks ierobežota kustība pa gaisa tiltu 18. novembra ielā (VIDEO)


Daugavpils Domes vadība ir uzdevusi ceļu būvniekiem uz brīvdienām un Līgo svētkiem pabeigt remontdarbus visintensīvākās kustības posmos. Viens no tādiem posmiem ir gaisa tilts 18. novembra ielā. Ņemot vērā pašvaldības vadības uzdevumu celtnieki strādās intensīvā režīmā no 18. līdz 20. jūnijam vakara un nakts stundās. Autovadītājiem tiek piedāvāti apbraucamie ceļi.

Sakarā ar pagrieziena slēgšanu uz Varšavas ielas transports tiks novirzīts pa Tautas un Andreja Pumpura ielām. Uz brīvdienām plānots izremontēt Daugavas ielas posmu no apļa Cietokšņa ielā līdz Saules ielai.

Noasfaltēs arī Cietokšņa ielas posmu, kas ved uz Cietoksni. Bet autotransporta kustība šajā posmā joprojām būs slēgta. Arkas remonts ilgs līdz 23. jūlijam. Apbraukšana pa Kraujas, Vidzemes, Odu ielām. Konkurss par Odu ielas asfaltēšanu noslēdzies, tagad tiek vērtēti piedāvājumi.

Greiderēšana tiek veikta reizi nedēļā. Bet , ja nepieciešamas arī biežāk. Ja ceļa segums šajā posmā neapmierina var izmantot Vidzemes, Ventas ielas, kas ir asfaltētas. Galvenais ir jādod izvēles iespējas un tādas ir.

 




Atpakaļ