Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-07-2011

Sumināja Latvijas Jaunatnes Olimpiādes uzvarētājus


14. jūlijā Daugavpils Domē pulcējās jaunieši, kuri godam aizstāvēja Daugavpils vārdu Jūrmalā notikušajā Jaunatnes Olimpiādē 1.- 3. jūlijā. Domes vadība sveica visus pirmo trīs vietu ieguvējus un arī visu Daugavpils komandu par iegūto 3. vietu kopvērtējumā.

Pateicības rakstus par Daugavpils vārda popularizēšanu un sasniegumiem Jauniešu Olimpiādē pasniedza Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un vietnieks Vjačeslavs Širjakovs.

Žanna Kulakova uzsvēra, ka katrs ar savu individuālo sasniegumu popularizēja pilsētas vārdu un deva savu ieguldījumu visas komandas labā. Viņa pateicās jauniešiem un treneriem par darbu un medaļām, par vēlēšanos uzvarēt, izturību un mūsu visu prieku par uzvarām.

Vjačeslavs Širjakovs uzskata, ka tas ir liels sasniegums, kas parādīja, ka sports pilsētā ir populārs, ka tas jauniešiem ir vajadzīgs, tāpēc apliecināja, ka neviens sporta veids netiks aizmirsts, visus atbalstīs pašvaldība.

Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars izteica gandarījumu, ka starp šiem jauniešiem ir tādi, kuri jau iegājuši profesionālā sporta apritē un novēlēja, lai veiksmīgi starti būtu arī lielajās Olimpiādēs.

Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs uzsvēra, ka Olimpiādē redzēja ļoti saliedētu komandu, kas nav mazsvarīgi panākumu gūšanā un novēlēja arī turpmāk tādu pašu vēlmi uzvarēt un vēl labākus sasniegumus.

Dažāda kaluma medaļas daugavpilieši ieguva cīņas sporta veidos, svarcelšanā, boksā, airēšanas sportā, volejbolā, futbolā, triatlonā, šaušanā, vieglatlētikā, paukošanā.

Pateicības vārdus no Domes vadības saņēma visi treneri, kuri ikdienā ieguldīja savus spēkus un zināšanas jauniešos un sacensībās bija cītīgākie atbalstītāji. Pateicība tika izteikta arī visiem, kuri sagatavoja komandu, veica organizatorisko darbu.

Kopumā Daugavpils sportistiem ir 15 zelta, 20 sudraba un 19 bronzas medaļas.

Pēc svinīgā pasākuma visi kopā vēl atsauca atmiņā skaistākos brīžus Olimpiādē, noskatoties videofilmu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ