Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-05-2014

Jauna zīmola izveide mājās pašnodarbinātu personu iespēju veicināšanai LABY


Nodibinājums „Verus” sadarbībā ar partneriem Baltkrievijā „Darba devēju un uzņēmēju asociāciju” Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta 2007 – 2013 ietvaros realizē projektu „Mājās pašnodarbināto personu iespēju veicināšana”, kā laikā tiek radīts jauns zīmols LABY.

«Laby» būs vietne, kas stāsta par cilvēkiem, kas rada unikālas un īstas lietas Latvijā un Baltkrievijā katrs savās mājās. Tas būs stāsts par apņēmīgiem cilvēkiem, kas nebaidās būt atšķirīgi un dara to, kas tiem patīk. „Laby” būs stāsts par rokdarbniekiem, kas pulcējas šeit, lai apvienotos jaunas kustības dibināšanā un piedāvātu pašus labākos izstrādājumus. Lepni un patiesi cilvēki, katrs ar savu stāstu un iedvesmu.

Vietnes mērķis ir palielināt izslēgto no darba tirgus indivīdu ekonomisko aktivitāti, nodrošinot potenciālajām pašnodarbinātām personām (amatniekiem) labvēlīgus uzņēmējdarbības priekšnosacījumus, lai strādātu mājās.

Mājās balstītie amatnieki būs ieguvēji, izmantojot izstrādāto interneta platformu apmācībām, kontaktu apmaiņai un viņu amatniecības veicināšanai.

Projekta kopējais finansējums ir 198 000 EUR. Eiropas Savienības atbalsts 90% (178 200 EUR).

Par šīs publikācijas saturu ir atbildīgs nodibinājums "VERUS" un tā nekādā veidā nevar tikt izmantota, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus.

Sīkāka informācija www.verusfonds.lv




Atpakaļ