Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-05-2014

Projektiem no Daugavpils nepieciešams novadnieku atbalsts


Vēl līdz pat 31. maija pusnaktij ikvienam interesantam labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros ir iespēja atbalstīt  15 iedvesmojošus projektus, kuri cīnās par galveno balvu – EUR 4000 lielu atbalstu no SMScredit.lv sava mērķa realizācijai. Starp šī mēneša dalībniekiem ir arī divi Daugavpils pārstāvju projekti, kuriem projektu konkursa publiskajā interneta balsojumā nepieciešams novadnieku atbalsts.

 

Abi projekti pārstāv sporta jomu. Projekta "Atbalsts startiem JPČ un EYOWF" ietvaros jaunais un talantīgais biatlonists no Daugavpils Pāvels Pancerko vēlas iegūt finansējumu inventāra iegādei, lai varētu turpināt sekmīgi piedalīties un uzrādīt arvien augstākus rezultātus dažādās sacensībās. Savukārt, otra projekta mērķis ir nodrošināt jaunus cīņu paklājus sporta skolas brīvās cīņas censoņiem, kuri cītīgi trenējas  un dažādās sacensībās uzrāda arvien labākus rezultātus.

Jaunais sportists Pāvels Pancerko par projekta ideju stāsta: „Es esmu Latvijas jauniešu biatlona izlases pārstāvis. Neskatoties uz to, ka ar biatlonu nodarbojos tikai mazliet vairāk nekā divus gadus, šajā sporta veidā man ir jau ievērojami sasniegumi. 2013.  gadā es pirmoreiz ieguvu  godalgoto 3. vietu Latvijas čempionātā  biatlonā, un līdz šim brīdim man jau ir 7 medaļas no Latvijas čempionātiem (4 sudraba un 3 bronzas), 3.vieta Lietuvas čempionātā biatlona, kā arī 1.vieta Latvijas biatlona vispārējas fiziskās sagatavotības kausā. Tagad esmu iekļauts jauniešu izlases sastāvā  un vēlos pēc iespējas labāk  sagatavoties EYOWF (Eiropas Jaunatnes Olimpiskais Ziemas Festivāls), kā arī pēc tam 201.  gadā startēt jauniešu Pasaules čempionātā biatlonā. Lai to sasniegtu, nepieciešams inventārs vasaras un ziemas sezonām, kā arī finansējums treniņnometnes apmeklējumam Somijā. Ceru uz jūsu atbalstu!”

Projekta "Cīņas paklāju iegāde Daugavpilī" pārstāve Irina Petrova par savu projektu stāsta: „Daugavpilī brīvā cīņa ar katru gadu kļūst arvien populārāka un ar katru gadu arvien palielinās sportistu skaits, kuri nodarbojas šo sporta veidu. Brīvā stila cīņas komandas no Daugavpilis katru gadu Latvijas čempionātos izcīna godalgotās vietas. Diemžēl jaunie sportisti trenējas uz 20 gadus veca cīņas paklāja, kas ir ļoti sliktā stāvoklī. Izmantot šo paklāju cīņai vairs nav iespējams.  Lai pilnvērtīgi trenētu sportistus un lai viņi negūtu traumas,  zāle jāaprīko ar jaunu cīņas paklāju Trenēties uz jauna cīņas paklāja būtu  drošāk, samazinātos traumatisma risks, palielinātos motivācija nodarboties ar brīvo cīņu un uzlabotos sportistu sasniegumi gan vietējā mēroga, gan Eiropas mēroga čempionātos.

Sīkāk ar "Atbalsts startiem JPČ un EYOWF" varat iepazīties šeit: www.LabieDarbi.lv, savukārt "Cīņas paklāju iegāde Daugavpilī"  šeit: www.LabieDarbi.lv

 

Balsošana par projektiem ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri  projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai. Ikviens interesents par sev tīkamāko projektu šobrīd var nobalsot trīs dažādās interneta vietnēs – mājas lapā www.LabieDarbi.lv, kā arī balsošanas platformās portālā Draugiem.lv (draugiem.lv/special/labiedarbi/) un Inbox.lv (http://labiedarbi.inbox.lv )­. Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros iespējams ne tikai balsot, bet arī piepildīt pašiem savus mērķus un idejas. Sīkāka informācija par projektu pieteikšanu pieejama šeit: www.LabieDarbi.lv

 


Informāciju sagatavoja
Anete Mietule
LabieDarbi.lv jaunākā projektu vadītāja
Tālrunis: 66051666 vai 26277568
E-pasts: anete.mietule@labiedarbi.lv 

Papildus informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv

www.labiedarbi.inbox.lv

 

 




Atpakaļ