Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-05-2014

Piedalies un atbalsti veselīgu un sportisku dzīves veidu!


24.maijā, Daugavpilī notiks 6.Starptautiskais ielu kultūras festivāls URBANSTYLE, ko organizē Jaunatnes departaments sadarbībā ar deju studiju STOPTIME. Centrālajā parkā pie Ledus halles un skeitparka teritorijā norisināsies sacensības dažādos ielas kultūras virzienos, kā arī pirmo reizi festivāla ietvaros notiks URBANSTYLE 2014 MARATONS, kura mērķis ir popularizēt skriešanu jauniešu vidū un rosināt interesi par veselīgu un sportisku dzīves veidu.

 1,5 km distancē var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma no Daugavpils un citām Latvijas un ārvalstu pilsētām. Maratonam var pieteikties elektroniski uz e-pastu jaunatne_daugavpils@inbox.lv norādot šādu informāciju: vārds, uzvārds, vecums, e-pasts un kontakttālrunis. Pēc e-pasta nosūtīšanas 3 darba dienu laikā kontaktpersonai tiks piešķirts  individuālais starta numurs. Tiem, kam nebūs iespējas reģistrēties elektroniski, no 1.maija līdz 23.maijam Jaunatnes departamenta darba laikā būs piedāvāta iespēja reģistrēties klātienē. Tāpat varēs reģistrēties 30 min. pirms maratona starta.

 Maratons tiek rīkots pēc brīvprātīga principa, tātad visi dalībnieki, kas iekļausies laika limitā, saņems sacensību piemiņas medaļas.            

Piedalies un atbalsti veselīgu un sportisku dzīves veidu!

STARPTAUTISKA IELU KULTŪRAS FESTIVĀLA URBANSTYLE 2014 MARATONA NOLIKUMS

KARTE




Atpakaļ