Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-03-2014

III Starptautiskais Austrumbaltijas biznesa forums


Dalībai III Starptautiskajā Austrumbaltijas biznesa forumā ir reģistrējušies jau 170 dalībnieki no 9 valstīm! Lielākoties tie ir Latgales reģiona un Polijas uzņēmēji. No Polijas ir pārstāvētas tādas pilsētas un reģioni, kā Varšava, Lodza, Mazpolija, Poznaņa, Sroda Velkopolska, Kelce, Gorlice, Tihi, Nove Skalmežice, Moraga, Belostoka, Klobucka, Pleševa, Olštineka. Dalību forumā ir pieteikuši arī mūsu pierobežas kaimiņi no Baltkrievijas (Vitebskas apgabals) un Krievijas (Dubna, Pleskava).

Foruma organizatori - Daugavpils pilsētas dome, Polijas Republikas vēstniecība Rīgā, Latvijas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra - vēlas iepazīstināt foruma dalībniekus ar biznesa iespēju daudzveidību Daugavpilī un Latgales reģionā, kā arī veicināt sadarbību starp uzņēmumiem, izmantojot Daugavpils izdevīgo ģeogrāfisko stāvokli – Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas robežas tuvumu.

III Starptautiskā Austrumbaltijas biznesa foruma programmā ir paredzēta plenārsēde, kur tiks atspoguļota praktiska informācija par biznesa vidi un sadarbības iespējām.  Biznesa kontaktbiržu laikā uzņēmējiem būs iespēja brīvā formā komunicēt ar savas nozares pārstāvjiem, daloties informācijā par savu uzņēmumu.  Foruma fokusā ir tādas nozares, kā pārtikas ražošana, metālapstrāde, loģistika un tūrisms. Laipni aicināti arī citu nozaru pārstāvji! Foruma dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja iepazīties ar Daugavpils lielākajiem investīciju projektiem.

Foruma noslēgumā dalībnieki varēs piedalīties Daugavpils cietokšņa Nikolaja vārtu svinīgā atklāšanā. Papildus 17.maijā būs iespēja apmeklēt Daugavpils tūrisma objektus, tai skaitā Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, kā arī iepazīties ar Daugavpils daudznacionālo kultūrvidi un bagāto kultūrvēsturisko mantojumu.




Atpakaļ