Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

19-03-2014

Daugavpils pilsētas svētki - pilsēta ar māju sajūtu


“ No vēsturiskā cietokšņa akmeņiem un lepnā jūgendstila pilsētas centrā, līdz Forštadtes zemajiem koka namiņiem ar pelēkzilajiem smalki grieztajiem logu aizvirtņiem un ģerānijām uz palodzēm, Daugavpils ir pilsēta ar spēcīgi izteiktu mājas sajūtu, sargātāju sajūtu, kura nāk līdzi visiem, kuri šeit ir dzimuši vai kādu laiku dzīvojuši”, raksta dzejniece Anna Rancāne

 Daugavpils pilsētas svētki notiks no 2. jūnija līdz 8. jūnijam. Šogad svētku devīze ir Daugavpils-  pilsēta ar māju sajūtu. Jau apstiprināts pilsētas svētku logo.

Kā ierasts, svētki sāksies ar koncertiem pilsētas mikrorajonos. 2. jūnijā Grīvā, 3. jūnijā Forštatē, 4. jūnijā Ruģeļos un 5. jūnijā Ķīmiķu ciematā.

6. jūnijā visi tiek aicināti uz Kultūras pili, kur notiks Raimonda Paula koncerts, bet vakarā Vienības laukumā grupas „Jumprava” koncerts.

Svētki sestdien  sāksies ar dievkalpojumu, būs arī gājiens, kurā aicināti piedalīties visi pilsētnieki. Vakarā Vienības laukumā  grupas „Bi-2” koncerts, salūts, nakts diskotēka. Svētdien svētki atgriezīsies Daugavpils cietoksnī, bet vakarā Vienības laukumā notiks ūdens šovs.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ