Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

15-06-2011

Latvijas Republikas Ministru prezidenta Valda Dombrovska Atzinības vēstules pilsētas skolu 12.klašu skolēniem


75 pilsētas skolu 12.klašu skolēni saņēma Latvijas Republikas Ministru prezidenta Valda Dombrovska atzinības vēstules par teicamām sekmēm mācībās un gūtajiem panākumiem olimpiādēs un skolēnu zinātnisko darbu konkursā. Vēstulē Ministru prezidents raklsta:

    Valsts attīstības pamatā ir izglītota un zinoša sabiedrība. Šodien skolas gaitas beidz nākamie Latvijas sabiedrības zināšanu radītāji un nesēji, kuri kļūs par galveno Latvijas attīstības virzītājspēku.

 Jūs veidosiet Latvijas nākotni , noteiksiet tās attīstību un konkurētspēju citu Eiropas un pasaules valstu vidū. Bet līdz tam Jums jāturpina pilnveidot savas zināšanas , iegūstot augstāko izglītību . Ceru , ka nākotnes studiju plāni tiek saistīti arī ar eksaktām zinātnēm , radot jaunus izgudrojumus un inovācijas vietējā un starptautiskajā tirgū.

Valsts šobrīd ir nostājusies uz izaugsmes ceļa , veicinot ražošanu ,eksportu un aktīvāk cīnoties ar ēnu ekonomiku. Latvijas konkurētspējas palielināšana ir atslēga , lai tauta dzīvotu labklājībā un mūsu gaišākie prāti paliktu mūsu valstī. Lai neatkārtotos ekonomiskās krīzes rūgtā pieredze , jauniešiem jācenšas kļūt par aktīviem darba devējiem vai augsti kvalificētiem speciālistiem , tādejādi nodrošinot ekonomikas stabilitāti un ilgtspēju.

Novēlu teicamas sekmes ,labus sasniegumus turpmākajās studijās un izcilus panākumus , uzsākot profesionālās darbības gaitas! Un vienmēr atcerieties – Latvija ar Jums lepojas!

Daugavpils pilsētas izglītības pārvalde apsveic 12.klašu absolventus ar mācību gada noslēgumu un novēl  veiksmi  turpmākajās gaitās un sapņu īstenošanu dzīvē!

                                Atzinības vēstules saņēma :

Valsts ģimnāzija -12 skolēni

Krievu vidusskola licejs -23 skolēni

3.vidusskola – 8 skolēni

J.Raiņa 6.vidusskola – 12 skolēni

9.vidusskola- 3 skolēni

10.vidusskola-6 skolēni

12.vidusskola -5 skolēni

13.vidusskola-1 skolēns

15.vidusskola – 2 skolēni

16.vidusskola- 1 skolēns

17.vidusskola- 1 skolēns

J.Pilsudska Daugavpils Valsts

Poļu ģimnāzija – 1skolēns

 

                                                               Izglītības pārvaldes vadītāja Olga Dukšinska

                                                               Sagatavoja Regīna Bogdanova

                                                               65407436




Atpakaļ