Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-02-2014

AS ‘’Daugavpils satiksme’’ nosūtījusi izsludināšanai jaunu tramvaju vagonu piegādes konkursu


Konkursa rezultātus būs iespējams sagaidīt š.g. aprīļa sākumā. Tramvaju vagonu iegāde notiek ERAF projekta ,,Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija’’ ietvaros.

 Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis skaidroja, ka pilsēta plāno iegādāties par diviem tramvaju vagoniem vairāk. Kopumā plānots iegādāties 14 vagonus. Bez tam, pie infrastruktūras modernizācijas objektiem būs papildus rekonstruēti 8 krustojumi. Jānis Lāčplēsis pagājušajā nedēļā tikās Satiksmes ministrijā un runāja tieši par Tramvaju uzņēmuma modernizācijas projekta virzību. Lāčplēša kungs ir gandarīts, ka ministrijā ir sapratne un  saņemts atbalsts Daugavpils Tramvaju uzņēmuma projektam. Galīgo lēmumu par papildus finansējuma piešķiršanu pieņems Ministru kabinets. No trim papildus piešķirtajiem miljoniem pilsēta plāno 2,1 miljonus novirzīt tramvaju iegādei, vairāk kā 700 tūkst. – infrastruktūras modernizācijai.

Iepirkuma priekšmets ir sadalīts trīs daļās ar iespēju pretendentiem  izvēlēties to tramvaju vagonu kategoriju un apjomu, ko piegādātājs spēj nodrošināt līguma izpildes laikā. Līguma izpildes termiņš -  8 mēneši.

Ar prasībām jaunajiem tramvaju vagoniem un konkursa nolikumu, pēc tā publikācijas  varēs iepazīties  Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā un AS ’’Daugavpils satiksme’’ mājas lapā.

AS ‘’Daugavpils satiksme’’ informē, ka iepriekš minētā iepirkumu procedūra ir atklāts konkurss un iespējamos pretendentus tramvaju vagonu piegādē varēs uzzināt piedāvājuma atvēršanas laikā.

Pēc konkursa publikācijas, atbilstoši IUB 12.02.2014. pieprasījumam, iepirkumu dokumentācija tiks izsūtīta pārbaudei Iepirkumu uzraudzības birojam atzinuma saņemšanai.

Jautājumos, kas saistās ar projekta ieviešanu un tramvaju iegādes  procesu lūgums vērsties AS ‘’Daugavpils satiksme’’,  65433632 vai tramvaju@dautkom.lv.

Informāciju sagatavoja Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, AS „Tramvaju uzņēmums”.




Atpakaļ