Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-02-2014

Turpinās darbs pie III Starptautiskā Austrumbaltijas biznesa foruma rīkošanas


Forums notiks Daugavpils Latviešu kultūras centra koncertzālē 16.-17. maijā. Regulāri sanāk foruma rīcības komiteja, kuras darbu koordinē Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un vietnieks Dmitrijs Rodionovs.

Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Polijas Republikas vēstniecību Rīgā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru 2014.gada 16. maijā Daugavpilī organizē III Starptautisko Austrumbaltijas biznesa forumu. Foruma mērķis ir iepazīstināt tā dalībniekus ar biznesa iespēju daudzveidību Daugavpilī un Latgales reģionā, veicināt sadarbību starp Latvijas un Polijas uzņēmumiem, izmantojot Daugavpils izdevīgo ģeogrāfisko stāvokli – Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas robežas tuvumu.

Jau ir uzrunāta virkne vēstniecību Latvijā, sabiedriskās organizācijas, saņemti vairāki pieteikumi. Uzņēmēji var pieteikties līdz 16. martam.

Foruma ietvaros, 16. maijā notiks Nikolaja vārtu svinīgā atklāšana uz kuru aicināti foruma dalībnieki un visi pilsētnieki. 

17. maijā foruma dalībnieki apmeklēs Daugavpils tūrisma objektus. Jāpiebilst, ka uz forumu ieradīsies vairāki tūrisma operatori no Polijas. Foruma ietvaros notiks virkne citu pasākumu.

PROGRAMMA

Informāciju sagatavoja preses sekretāre L. Korsaka




Atpakaļ