Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

03-02-2014

Daugavpils tūrisma piedāvājumu jau 10. sezonu prezentēs starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2014”


No 7. līdz 9.decembrim, piedaloties starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2014” un strādājot Latgales stendā, biedrības „Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs” (TIC) speciālisti jau desmito  sezonu Daugavpils pilsētas tūrisma piedāvājumu prezentēs Latvijas tūrisma gada lielākajā pasākumā.

Kā  katru gadu,  arī šogad BT1 izstāžu kompleksā Ķīpsalā no 7. līdz 9. februārim, apmeklējot plašo Latgales stendu starptautiskās tūrisma izstādes – gadatirgus „Balttour 2014” hallē „Apceļo Latviju”, ikvienam būs iespēja iepazīties ar Daugavpils pilsētas jaunās tūrisma sezonas piedāvājumiem. Izstādes apmeklētājiem un tūrisma nozares profesionāļiem tiks piedāvāti TIC un Daugavpils pilsētas tūrisma nozares uzņēmēju sagatavotie izdales materiāli. Kopā ar tūrisma nozares speciālistiem stendā strādās arī Daugavpils Marka Rotko mākslas centra darbinieki.

Šogad izstādē Latgales stenda vienojošais moto būs kulinārais mantojums. Tamdēļ Latgales stendā varēs nogaršot  un iegādāties Latgales saimnieku sarūpētos gardumus un  satikties ar amatniekiem.  Baltic Raku keramiku izstādes apmeklētājiem demonstrēs Daugavpils keramiķe Ilona Šauša.  Zīmīgi, ka par Latgales tūrisma galamērķa  reklāmas seju šogad izraudzīta „Mis starptautiskā tūrisma karaliene 2013” (Miss Tourism Queen International 2013) – skaistā daugavpiliete Alise Miškovska, kas izstādes laikā būs sastopama Latgales stendā.

"Balttour 2014" divās hallēs "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!" varēs apskatīt vairāk nekā 450 stendus, kuros savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs ap 700 tūrisma uzņēmumu no Latvijas, Itālijas, Izraēlas, Krievijas, Slovākijas, Spānijas, Taizemes, Turcijas, Tunisijas, Ukrainas, Ungārijas, Uzbekistānas, Vjetnamas, Ganas un citām tikpat kolorītām valstīm. Kopumā izstādē piedalīsies vairāk nekā 38 valstu tūrisma aģentūras, operatori, viesnīcas, transporta kompānijas un citi ar tūrismu saistīti uzņēmumi, kas sevi prezentēs gan nacionālajās, gan atsevišķu kompāniju ekspozīcijās. Plānots, ka izstādi trīs dienu laikā apmeklēs ap 30 000 interesentu.

Izstādes darba laiks:
7. februārī plkst. 10.00–19.00 
8. februārī plkst. 10.00–18.00 
9. februārī plkst. 10.00–17.00 

Uzmanību! 
Laiks profesionāļiem – 7. februārī 10.00–13.00

Biļešu cenas:
Profesionāļu laikā – EUR 12 (7. februārī 10.00–13.00)
Pieaugušajiem – EUR 5
Skolēniem, pensionāriem – EUR 3,50
Ģimenes biļete (2 + 1) – EUR 10  (ja ir vairāk bērnu – EUR 1,50 (par katru))
Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!

Papildus informācija par izstādi: http://www.balttour.lv/

 Popularizējot tūrisma iespējas Daugavpilī, 2014.gada sezonā jau aizvadītas trīs starptautiskās tūrisma izstādes-gadatirgi: Somijā, Nīderlandē un Lietuvā, kuros ļoti sekmīgi prezentēta Daugavpils.  Vēl gaidāms darbs 2 izstādēs Vācijā (Hamburgā un Minhenē), kurās piedalīsies arī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs, kā arī izstādēs Igaunijā, Krievijā (Maskavā) un Baltkrievijā.

Attēlā: Latgales reklāmas seja – daugavpiliete Alisa Miškovska

Publicitātes foto

 

Sagatavoja:

Lolita Kozlovska
Daugavpils novada TIC
Rīgas iela 22a, Daugavpils

T./F: (+371) 654 22818
E-mail: info@visitdaugavpils.lv
Web: www.visitdaugavpils.lv
Skype – visitdaugavpils_lolita
Facebook - Daugavpils.novada.TIC
Twitter - @DaugavpilsTIC
Draugiem.lv - daugavpilstic




Atpakaļ