Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

13-06-2011

Svētki aizvadīti gaiši un priecīgi, bez starpgadījumiem


Pilsētas svētki jau ir vēsture, bet lielākai daļai tie paliks ilgi atmiņā, jo bija gaiši, jauni, dzirkstoši, jo tos veidojām kopā ar jauniešiem.

Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska izsaka pateicību visiem dalībniekiem, organizatoriem, jo visi ļoti centās, bet rezultātu lai vērtē pilsētnieki un viesi.

Preses konferencē Daugavpils Domē priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās visiem kultūras darbiniekiem par ieguldīto darbu un skaistajiem svētkiem.

Svētku režisors Jānis Butkevičs uzskata, ka viss iecerētais izdevies, viss attaisnojās.

Šogad Pilsētas svētkos bija daudz jaunu pasākumu- koncerti mikrorajonos nedēļas garumā, jauniešu gājiens. Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska izteica gandarījumu, ka šogad spējām veidot dialogu ar uzņēmējiem un organizēt šos svētkus kopā, demonstrējot visiem Daugavpilī ražotās preces.

Svētku tirdziņā piedalījās 250 tirgotāji, 150 bija no Latvijas un Daugavpils.

Pašvaldības policijas priekšnieks Vladimirs Gudakovsksis informēja, ka svētki bijuši ļoti mierīgi. Sastādīts 1 administratīvā pārkāpuma protokols un 7 cilvēki nogādāti uz detoksikācijas palātu.

Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģe Inese Bežāne informēja, ka sakopšanas darbi sakās jau pirms 5 rītā, lai katru svētku dienu pilsēta sagaidītu tīra un saposta.

Pēc atsaucēm var spriest, ka pilsētniekiem svētki patika. Tie paliks atmiņā arī mūsu ciemiņiem, īpaši viņi uzsvēra daugavpiliešu atvērtību, inteliģenci, kultūru. Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs izsaka pateicību visiem pilsētniekiem, jo mēs visi kopā esam sarūpējuši savai pilsētai skaistas dzimšanas dienas svinības!.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 




Atpakaļ