Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-11-2013

KNAB aicina uz informatīvo dienu Daugavpilī 26. novembrī


Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šogad uzsāk rīkot informatīvās dienas reģionos, kur informēs iedzīvotājus par korupcijas negatīvajām sekām un par iespējām ziņot par pārkāpumiem. Pirmā šāda KNAB informatīvā diena norisināsies jau šomēnes – 26.novembrī Daugavpilī plkst. 13.00 Domes konferenču zalē.

„Viena no KNAB darbības prioritātēm ir komunikācija ar sabiedrību un tās izglītošana. Vienpadsmit gadu darbības laikā KNAB ir izveidojusies laba sadarbība ar sabiedrību – iedzīvotāji ik dienu vēršas pie mums un tādejādi līdzdarbojas cīņā pret korupciju. Lai šo sadarbību stiprinātu un attīstītu ar visiem Latvijas iedzīvotājiem, ar 2013.gadu KNAB uzsāk rīkot informatīvās dienas reģionos, kurās plānotās tikšanās ar iedzīvotājiem. Mēs apzināmies, ka  korupcijas novēršanā un apkarošanā liela loma ir sabiedrības līdzdalībai, atbalstam un arī uzticībai, tāpēc darīsim visu, lai Latvijas iedzīvotāji nebaidītos ziņot un uzticētos KNAB darbam!”, uzsver J.Streļčenoks.

Informatīvajā dienā KNAB vadība un speciālisti informēs iedzīvotājus par raksturīgākajiem pārkāpumiem interešu konflikta novēršanas jomā un izplatītākajām korupcijas problēmām reģionā. Vienlaikus KNAB pārstāvji interesentus informēs par savām darbības jomām un iespējām ziņot par koruptīviem pārkāpumiem. Tikšanās laikā klātesošajiem būs iespējams individuāli konsultēties ar KNAB speciālistiem korupcijas novēršanas un apkarošanas jomā.

Pirmo informatīvo dienu KNAB rīko sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi un tā notiks 26.novembrī pulksten 13.00 Daugavpils pilsētas domes Lielajā zālē (Daugavpilī, Krišjāņa Valdemāra ielā 1).

Papildu informācija par informatīvo dienu Daugavpilī pieejama KNAB mājas lapas sadaļā „Reģionālā diena”.

Papildu šai informācijai :

http://www.knab.gov.lv/lv/education/infodiena/




Atpakaļ