Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-10-2013

Step Out of Your Mind, Animate your Life


Vai vēlies iespēju komunicēt ar jauniešiem no citām valstīm? Vai Tu meklē radošus veidus, ko var izmantot darbā? Vai vēlies izaicināt savu radošumu? Tad ir pienācis laiks ļaut izpausties savam radošumam un izkrāsot savu dzīvi!

Kopā ar tādiem kā tu, varēsi attīstīt savus dabas talantus un prasmes. Tā kā cilvēki ir radoši katrs savā veidā un jomā, tu varēsi būt radošs jauniešu darbības jomā. Apmācību beigās tu iegūsi zināšanas par dažādām metodēm, radošām idejām un pieejām, kuras varēsi izmantot savā vidē.

Attīstīt savus dabas talantus un spējas arī ir galvenā projekta tēma. Tāpēc laika gaitā mēs sevi izaicināsim un mēģināsim izaicināt mūsu darba metodes. Mēs sāksim ar to, ka izveidosim mūsu darba vidi, tad skatīsimies, cik oriģināla ir mūsu personība, kā mūs ietekmē sabiedrība un izglītība, izpētīsim mūsu radošo potenciālu un izstrādāsim darba metodes. Tas viss tiks paveikts ļoti radošā un eksperimentālā vidē.

Lai piedalītos projektā, nepieciešams aizpildīt anketu. Anketu var saņemt, aizsūtot pieprasījumu uz e-pastu: volonter@erfolg.lv ar piezīmi „Step Out of Your Mind, Animate your Life ”.

Apmācības organizē - A.R.T. Fusion Association no Rumānijas (www.artfusion.ro)

Apmācības darba valoda ir angļu valoda.

Ja vēlies uzzināt vairāk, raksti:

Ana Maria Ilie

A.R.T. Fusion Association

art_fusion_romania@yahoo.com




Atpakaļ