Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-09-2013

Starptautiskais projekts Gruzijā “YOUTHful TWINland”


Biedrība „ERFOLG” ar programmas „Jaunieši darbībā” atbalstu aicina jauniešus un pilsētas jaunatnes darbiniekus piedalīties starptautiskajā projektā, kas notiks Gruzijas dienvidrietumu daļā, Kobuleti pilsētā:
Starptautiskais projekts Gruzijā “YOUTHful TWINland”

Aizpildi un iesniedz anketu, un 6 dienas piedalies neaizmirstamajā projektā Gruzijā!

 

 

 

Pirms neilga laika pilsēta Batumi kļuva par Daugavpils pilsētas sadarbības pilsētu. Projekts “YOUTHful TWINland” aicina apvienot jauniešus un jauniešu organizāciju līderus no Batumi pilsētas sadarbības pilsētām. Galvenais uzdevums ir kontaktu bāzes izveidošana turpmākai sadarbībai starp jauniešu organizācijām un kopīgu projektu organizēšana nākotnē.

 

Galvenā ideja ir izveidot ciešas partneru saiknes ne tikai pašvaldību līmenī, bet arī jauniešu organizāciju līmenī, lai kopīgi ietekmētu jauniešu politiku.

Mērķauditorija: visi interesenti vecumā no 18 gadiem - jauniešu organizāciju pārstāvji, jauniešu līderi un jaunatnes darbinieki.

       Dalības nosacījumi: dalībai ir jāaizpilda anketa. Anketu var saņemt, nosūtot pieprasījumu uz erfolg@inbox.lv ar norādi Batumi. Anketas pieņem no 2013. gada 30 septembra.

                  Norises vieta un laiks: 16.10.13. – 21.10.13. pilsēta Kobuleti, Gruzija.

Projekta darba valoda ir angļu valoda. Līdzi var paņemt dzērienus un citus gardumus starpnacionālā vakara organizēšanai (kā arī mēs nodrošināsim jums virtuvi, ja radīsies vēlme pagatavot  nacionālus ēdienus).

Dalības maksa: uzturēšanās, ēdināšana un citas izmaksas tiek atmaksāti pilnā apmērā, ceļa izdevumi tiek atmaksāti 70% apmērā, bet 30% apmaksā dalībnieks (apmēram 90-110 lati).

Ja Tev radās jautājumi, nekautrējies un zvani – tālr.: 20371892, 65420019, vai nāc uz biedrību "ERFOLG", kas atrodas  Daugavpilī, Cietokšņa ielā 44.




Atpakaļ