Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-09-2013

12. septembrī pirmo reizi Daugavpilī notiek konference jaunajiem uzņēmējiem un līderiem „Uzrāviens”


Konferenci atklāja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs  Jānis Lāčplēsis. Savā uzrunā Lāčplēša kungs uzsvēra, ka pilsētai ir ļoti svarīgi jauni un darboties griboši cilvēki, jaunas idejas.

Daugavpils mērs apliecināja pašvaldības atbalstu uzņēmējiem, topošajiem uzņēmējiem, lai iedrošinātu spert pirmo soli. Ja būs labi uzņēmējiem, būs labi visai pilsētai, mazināsies bezdarbs, pieaugs nodokļi, pilsētā kļūs interesantāk dzīvot un darboties. Jānis Lāčplēsis novēlēja drosmi. Drosmei ir jābūt, lai brauktu prom, bet vajadzīga vēl lielāka drosme, lai paliktu Latvijā, Daugavpilī un sāktu realizēt savas idejas šeit.

Konferences tēma ir „Tik dažāds bizness!”, tās dalībniekiem parādot to, ka biznesā nav vienas formulas, kas nodrošinātu tūlītēju idejas attīstīšanu līdz veiksmīgam biznesam, bet ir daudz iespēju!

           Bija iespēja dzirdēt Daugavpils pilsētas domes Biznesa attīstības nodaļas vadītāja V. Nadeždina prezentāciju, kurā  parādītas brīvās nišas uzņēmējdarbības lauciņā pilsētā. Jau pieredzējuši Latgales reģiona uzņēmēji paši dalās savā pieredzē ar konferences dalībniekiem, stāstot, cik veiksmīgu biznesu var gadu laikā attīstīt, ja realizē savu ideju, par to, kur un kā labāk meklēt sava biznesa mērķauditoriju vietējā tirgū vai iziet starptautiskajā līmenī, vai ir iespēja uzsākt biznesu ar mazu kapitālu, vai ir vērts riskēt un izmantot banku kreditēšanas iespējas.

Konferences dalībnieki varēs piedalīties arī paneļdiskusijā, diskutējot par to, kāda ir uzņēmuma pozitīva tēla veidošanas nozīme biznesa attīstībā.

Konference notiek viesnīcā „Park Hotel Latgola” , to rīko organizācija JCI Latvia. Sadarbības partneris „Hipotēku banka”- valsts atbalsts biznesam.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ