Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-05-2011

Pilsētā izveidotas jaunas atpūtas vietas


Sākas vasaras sezona, kad cilvēki vēlas vairāk atpūsties pie dabas. Lai pilsētnieki to varētu darīt arī Daugavpils teritorijā, pašvaldība izveidojusi 11 jaunas atpūtas vietas dažādos pilsētas rajonos.

Tie ir 11 komplekti- galds ar soliem, atkritumu urna un ierīkota stacionāra vieta grilēšanai.

Šīs atpūtas vietas atrodamas: 2 pie Daugavas gar Daugavas ielu, 2 Grīvā pie Lauceses upes ietekas, 2 pie Stropu ezera, 2 Ruģeļos pie Daugavas un 3 atpūtas vietas  gar Šūņu ezeru.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs pats personīgi apbraukāja šīs vietas, lai pārliecinātos par veikto darbu kvalitāti. Širjakova kungs izteica cerību, ka daugavpilieši un pilsētas viesi pienācīgi novērtēs un iemīļos šīs atpūtas vietas un būs saudzīgi, lai arī citi iedzīvotāji atpūtu pie dabas varētu baudīt tīrā un koptā vidē.

Daugavpils ir ļoti zaļa pilsēta, bagāta ūdenskrātuvēm, tāpēc daugavpiliešiem ir ļoti plašas iespējas baudīt dabu neizbraucot no pilsētas. Tieši tāpēc bija pieņemts lēmums labiekārtot jaunas atpūtas vietas, aprīkot tās ar galdiem un soliem, lai  radu un draugu lokā jauki pavadītu laiku pie dabas.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ