Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

05-08-2013

Mērs Jānis Lāčplēsis apsveica LRR kolektīvu dzelzceļnieku dienā


2. augustā Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcā notika svinīgs pasākums, kas bija veltīts dzelzceļnieku dienai un uzņēmuma 147. dibināšanas dienai.

Atklājot pasākumu, AS „DLRR” valdes priekšsēdētāja Natālija Petrova atzīmēja, ka pēdējais gads uzņēmumam bijis sarežģīts, bet rezultatīvs. Noslēgts kolektīvais darba līgums, palielinājās apgrozījums un mazinās iepriekšējo gadu zaudējumi. Uzņēmumā sākās projekta realizācija, kas paredz tehnoloģiskā aprīkojuma modernizāciju. Projektu finansē ES. Rūpnīca aktīvi piedalās prestižās izstādēs ārvalstīs, strādā pie pasūtītāju loka paplašināšanas.

Natālija Patrova īpaši uzsvēra, ka svarīgākais ir darbinieku pašaizliedzīgs darbs, kas arī nodrošina kvalitatīvu dzelzceļa ritošā sastāva remontu. Tā ir liela atbildība, jo Daugavpilī remontētās lokomotīves ved kravas pa visu pasauli.

Uzņēmuma kolektīvu sveikt svētkos bija ieradies arī Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Viņš uzsvēra, ka rūpnīcai ir milzīga loma pilsētas dzīvē. Viņš novēlēja rūpnīcas kolektīvam veselību un panākumus ikdienas darbā, rūpnīcai vēlēja stabilitāti, ražošanas apjomu kāpumu un attīstību.

Ir sena tradīcija- dzelzceļnieku dienā piešķirt nosaukumu „LRR veterāns”. Šis nosaukums tiek piešķirts darbiniekiem, kuri rūpnīcā nostrādājuši 20-25 gadus. Šogad šis godpilnais nosaukums piešķirts 15 darbiniekiem.

Uz svētku pasākumu bija ieradušies arī bijušie rūpnīcas darbinieki, pensionāri, kas apvienojušies sabiedriskajā organizācijā „Krona”.

Svētkus vainagoja radošais konkurss, kurā 3 komandas demonstrēja savus talantus un spējas. Uzvarēja apvienotā cehu komanda „Amats”, otra vietā- pārvaldes komanda un trešie- „Optimisti”.

Informāciju sagatavoja Lokomotīvju remonta rūpnīca.

 




Atpakaļ