Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-06-2013

Pilsētas svētki bija grandiozi


3.-9. jūnijā notika Daugavpils pilsētas svētki „Mana pils Daugavpils – Iespēju pilsēta”, kas  bija veltīti uzņēmējiem. Svētki kļuva par pēdējos gados vērienīgākajām pilsētas dzimšanas dienas svinībām.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs izteica gandarījumu, ka Pilsētas svētki izdevās, bija grandiozi, daudzveidīgi. Azareviča kungs izsaka pateicību uzņēmējiem, kuri atsaucās un svinēja svētkus kopā ar pilsētu, piedalījās gājienā. Liela pateicība Goda daugavpiliešiem, kuri atsaucās uz Domes aicinājumu un piedalījās Goda daugavpiliešu foto galerijas atklāšanā Daugavpils Domē.

Svētkus Daugavpils sāka svinēt jau nedēļas sākumā ar koncertiem pilsētas mikrorajonos. Bet svētku kulminācija bija nedēļas nogalē- 7.-9. jūnijā.

Pirmo reizi bija avio šovs, krāšņa līgavu parāde. Svētku kulminācija bija grupas Prāta vētra” koncerts Vienības laukumā, bija krāšņs salūts Daugavmalā. Koncerti notika uz daudzām skatuvēm, Daugavpils cietoksnī, bija sporta aktivitātes, dažādi tematiskie pasākumi, svētku tirdziņš. Katram bija ko izvelēties.

Daugavpils pilsētas dome izsaka lielu pateicību organizatoriem, kuri 3 mēnešus gatavoja svētkus savai pilsētai dzimšanas dienā. Pateicības vārdi Kultūras pārvaldei, drošības dienestiem, kuri bija uzdevumu augstumos.

Arī iedzīvotāji bija atvērti un viesmīlīgi. Paldies pilsētniekiem, viesiem. Arī kolektīvu aktivitāte bija ļoti liela, svētkos piedalījās rekordliels kolektīvu skaits.

Visi dienesti atzina, ka Pilsētas svētki bija mierīgi, nebija nepatīkamu starpgadījumu. Daugavpils  prot skaisti svinēt svētkus!

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

Pilsētas svētku fotogalerija




Atpakaļ