Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-06-2013

Sadraudzības pilsētas dalījās pieredzē uzņēmējdarbības veicināšanas jomā


Pilsētas svētku laikā kopā ar daugavpiliešiem pilsētas dzimšanas dienu svin sadraudzības pilsētu pārstāvji.  Atbraukušas 10 pilsētu delegācijas. 7. jūnijā notika apaļā galda diskusija par pašvaldību iespējām atbalstīt uzņēmējus un veicināt pilsētu ekonomisko izaugsmi.

Diskusiju atklāja Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska. Viņa uzsvēra, ka Daugavpils lepojas ar sasniegumiem un labprāt dalās savā pieredzē ar draugiem. Bez uzņēmējdarbības nebūs arī ekonomiskās attīstības, tāpēc Daugavpils Dome par sava darba prioritātēm ir izvēlējusies atbalstu uzņēmējiem. Līvija Jankovska pastāstīja, kas tika darīts, lai atbalstītu uzņēmējus, par pašvaldības darbu ar uzņēmējiem, industriālo zonu infrastruktūras modernizāciju, pilsētas infrastruktūras modernizāciju.

Tika demonstrēta prezentācija par pilsētas rūpniecību un pašvaldības projektiem.

Arī ciemiņi bija sagatavojuši prezentācijas un dalījās savā pieredzē par sadarbību ar uzņēmējiem, par katras pilsētas īpatnībām, problēmām un to risināšanas iespējām.

Līvija Jankovska uzsvēra, ka tieši šogad Pilsētas svētki veltīti uzņēmējiem. Tādejādi, pašvaldība vēlas pateikties uzņēmējiem par pilsētas ekonomisko izaugsmi, par sadarbību ar pašvaldību.

Uz Daugavpils Pilsētas svētku svinībām ieradušās delegācijas no  Maskavas (Krievija) , Ramlas (Izraēla), Paņevežas (Lietuvas), Pleskavas (Krievija), Harkovas (Ukraina), Narofominiskas (Krievija), Bobruiskas (Baltkrievija), Batumi (Gruzija), Alaverdi (Armēnija) un no Česke Bidejovice (Čehija).

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ