Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-06-2013

Domes vadība pateicās Aivaram Zdanovskim un vēlēja veiksmi jaunajai slimnīcas vadītājai (VIDEO)


5. jūnijā Daugavpils Reģionālās slimnīcas dibinātāji- Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils novada dome un Ilūkstes novada dome apmierināja valdes locekļa Aivara Zdanovska lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata. Par Daugavpils Reģionālās slimnīcas jauno valdes locekli iecelta Inta Vaivode.

6. jūnijā Aivars Zdanovskis un Inta Vaivode bija uzaicināti uz pilsētas domi, kur notika tikšanās ar Domes vadību. Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās Aivaram Zdanovskim par 12 gadu darbu lielākajā reģionālā medicīnas iestādē. Viņa uzsvēra, ka šajā laikā slimnīca kļuva par vadošos stacionāru  Latgalē, realizēti daudzi lieli investīciju projekti, modernizēta materiāli tehniskā bāze slimnīcā, daudz izdarīts, lai saglabātu augsti profesionālu mediķu kolektīvu.

Žanna Kulakova pasniedza Aivaram Zdanovskim Domes Goda rakstu par ilggadēju, pašaizliedzīgu darbu, lielu ieguldījumu medicīnas sistēmas attīstībā Daugavpilī, un sakarā ar 50 gadu jubileju.

Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska  uzsvēra, ka Aivars Zdanovskis ir ļoti talantīgs vadītājs un labs saimnieks, tieši tas arī ļāva ne reizi pārvarēt krīzi slimnīcā. Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, skaidroja, ka dibinātāji lūdza Zdanovska kungu palikt valdē, bet lēmums bija nelokāms.

Lemjot par jauno vadītāju tika ņemts vērā slimnīcas kolektīva viedoklis. Tas ir par labu Intai Vaivodei, jo mediķi uzskata viņu par zinošu, pieredzējušu, cienījamu  medicīnas iestādes vadītāju. Viņa līdz šim vadīja poliklīniku OLVI.

Domes vadība novēlēja Intai Vaivodei veiksmi darbā, panākumus turpinot iesākto, vēl vairāk nostiprināt slimnīcas pozīcijas, reputāciju un sniedzamo pakalpojumu kvalitāti.

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību galv. redaktore M.Gorkina.




Atpakaļ