Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-05-2013

Daugavpils Dome saņēma pateicības vēstules par II Latvijas- Baltkrievijas sadraudzības pilsētu foruma rīkošanu


Pēc II Latvijas – Baltkrievijas sadraudzības pilsētu foruma, kas norisinājās Daugavpilī 17.-18. maijā, Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova saņēma vairākas vēstules no Baltkrievijas.

Vēstulēs augstu novērtēts organizatoru līmenis un piesātināta saturiskā puse, daudzie interesantie pasākumi foruma ietvaros. Vēstulēs ir izteikta liela pateicība par silto uzņemšanu, atvērtību un gatavību sadarbībai.

Baltkrievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Gerasimenko izteica pārliecību, ka forums, tajā pieņemtie dokumenti un parakstītās vienošanās dos iespēju sadarbībai jaunā līmenī starp Latviju un Baltkrieviju reģionu līmenī.

Minskas apgabala izpildkomitejas priekšsēdētājs Boriss Batura, Baltkrievijas sabiedriskā organizācija „Sadraudzības pilsētas” atzīst, ka forums būs papildus stimuls darījumu, kultūras saitēm starp  abām valstīm, kā arī būs liels ieguldījums sadarbības tālākai attīstībai. Baltkrievijas televīzijas un radio kompānijas vēstulē arī ir izteikta pateicība par viesmīlību un atbalstu ziņu raidījumu izveidē.

Gan Baltkrievijas, gan Latvijas puse atzinusi, ka forums Daugavpilī bija viens no spilgtākajiem pasākumiem valstu sadarbības jomā.

Sabiedrisko attiecību nodaļa




Atpakaļ