Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-05-2013

Tuvojas ielu kultūras festivāls URBANSTYLE 2013


Vasara tuvojas lieliem soļiem un kopā ar to arī ikgadējais ielu kultūras festivāls URBANSTYLE, ko organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments sadarbībā ar biedrību „STOPTIME Dance Studio”. Pasākums notiks 25.maijā Daugavpils Centrālajā parkā uz lielās skatuves un skeitparka teritorijā no plkst.12:00.

Ik gadu festivālā notiek sacensības šādos ielu kultūras virzienos - graffiti mākslā, ekstremālos sporta veidos un dejās. Šogad pirmo reizi notiks sacensības RAP brīvā lasīšanā,  vingrošanā un  basketbolā. Pasākuma mērķis ir piesaistīt jauniešus un tuvināt viņus  ielu kultūras virzieniem, popularizējot veselīgu un aktīvu dzīves veidu un dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Šogad pasākuma ietvaros tiks organizētas ne vien sacensības, ko tiesās profesionāļi savā jomā, notiks arī meistarklases visiem, kas vēlas iemācīties veidot mākslas darbus graffiti stilā vai dejot hip-hop, house vai breakdance. Skatītājus gaida krāsaini deju šovi. Tiks parādīta daļa no teātra izrādes „Deju lādīte”.

Uz tikšanos 25. maijā!




Atpakaļ