Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-05-2013

Swedbank aicina Daugavpils iedzīvotājus uz “E-prasmju skolu”


Swedbank sadarbībā ar Daugavpils Universitāti aicina Daugavpils iedzīvotājus uz Swedbank “E-prasmju skolas” apmācībām. Tajās ikviens varēs apgūt, kā izmantot e-risinājumus, kas ir ātrāki, ērtāki un finansiāli izdevīgāki, savu ikdienas finanšu lietu kārtošanai. „E-prasmju skolas” atklāšana Daugavpilī notiks 17.maijā, plkst. 13.00 - Daugavpils Universitātē, Parādes iela 1, 410. kab.

"Šodien banka vairs nav tikai filiāle rajona centrā. Banka ir tur, kur ir tās klienti – datoros, tālruņos, bankomātos un citur. Banka mainās kopā ar tās klientiem, ne velti 99,5% visu maksājumu Swedbank notiek elektroniski. Taču vēl ir daļa klientu, kuriem trūkst pieredzes vai informācijas par e-pakalpojumu izmantošanu, un mūsu mērķis ir viņus iedrošināt un atbalstīt. Izveidojot “E-prasmju skolu”, vēlamies sniegt gan padomus, gan praktiskas iemaņas, lai palīdzētu klientiem vienkāršot ikdienu un taupīt savu naudu,” uzsver Ģirts Bērziņš.

Daugavpils Universitātē notiks Swedbank vieslekcija ”Latvijas iespējas un izaicinājumi ceļā uz eiro”

Atklāšanas pasākumā piedalīsies Swedbank valdes loceklis un Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Ģirts Bērziņš. Atklāšanas dienā, 17. maijā plkst. 14:00 Daugavpils Universitātē notiks Swedbank valdes locekļa Ģirta Bērziņa vieslekcija ”Latvijas iespējas un izaicinājumi ceļā uz eiro”. Lekcija notiks Daugavpils Universitātē, Vienības ielā 13, 310.kab., un tajā var piedalīties ikviens interesents.

Par Swedbank “E-prasmju skolu”

Swedbank “E-prasmju skolas” apmācības veido teorētiskā un praktiskā daļa. Pirmajā daļā bankas speciālisti iepazīstina ar dažādām iespējām, kā iedzīvotāji sev ērtā un izdevīgā veidā var izmantot bankas pakalpojumus. Savukārt praktiskajā daļā “E-prasmju skolas” dalībnieki ir aicināti apgūt internetbankas lietošanas pamatus, kur jau šobrīd pieejami 218 bezmaksas ikdienas pakalpojumi.

Apmācības notiks latviešu un krievu valodā. Pieteikties apmācībām var Swedbank telefonbankā, zvanot pa tāruni 67 444 444, vai Daugavpils filiālē.

 

Papildu informācijai:

Kristīne Jakubovska,

Swedbank preses sekretāre un eiro projekta komunikācijas vadītāja

Tel. 67444560, Mob. 29128208,

e-pasts: kristine.jakubovska@swedbank.lv    




Atpakaļ