Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-04-2013

Pierakstīšanās bērnu nometnēs sāksies 8.maijā


26. aprīlī Jaunatnes departamenta mājas lapā (www.jaunatne.daugavpils.lv) bija publicēts saraksts ar 18 bērnu vasaras nometnēm, kurās varēs atpūsties 680 bērni.

Bērnu vasaras nometnes organizē Daugavpils pilsētas dome, un dodoties uz vietni http://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/nometnes var iepazīties ar nometņu vietu un laiku, kā arī ar īsu nometnes un tās ikdienas aprakstu.

Reģistrēšanās un ceļazīmju izpirkšana uz vasaras bērnu nometnēm sāksies 2013.gada 8.maijā Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a) tā darba laikā.

Šogad būs iespēja izpirkt ceļazīmi un noformēt dokumentus uz vietas Jaunatnes departamentā. Dokumentu noformēšanai nepieciešami bērna un viena no vecāka vai aizbildņa personas dati (vārds, uzvārds, personas kods), kā arī dzīves adrese un kontaktinformācija. Tāpat no 8.maija būs iespēja rezervēt ceļazīmes, zvanot pa vienīgo rezervēšanai pieejamo tālruni - 65422306.

Ceļazīmju izpirkšanas termiņi nometnēm:

uz jūniju – līdz 17.maijām, uz jūliju – līdz 17.jūnijam un uz augustu – līdz 12.jūlijam.

Ceļazīmes varēs izpirkt ar pārskaitījumu uz domes rekvizītiem (Jaunatnes departamentā būs iespēja izmantot internetbanku) vai skaidrā naudā dokumentu noformēšanas laikā (no pirmdienas līdz ceturtdienai līdz plkst.16:30 un piektdienās līdz plkst.15:30).

Lai izvairītos no lielas cilvēku plūsmas Jaunatnes departamenta telpās, lūdzam uz jūliju un augustu rezervēt vietas nometnēs, zvanot pa tālruni - 65422306.
Ceļazīmes maksa uz dienas nometni sastāda Ls 45, uz diennakts nometni - Ls 100.
Sīkāka informācija pa tālruni – 27069620.




Atpakaļ