Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-04-2013

Par priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošanas vietām


Saskaņā ar Priekšvēlēšanu aģitācijas likuma, kas stājies spēkā 2013.gada 1.janvārī,  26.pantu, nodrošinot vienlīdzīgu attieksmi attiecībā uz pašvaldības un pašvaldības kapitālsabiedrību mantas un īpašuma izmantošanu priekšvēlēšanu aģitācijai, Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Pilsētvides nodaļa  (turpmāk - Pilsētvides nodaļa) informē, ka pieteikties uz pielikumā norādītajām vietām priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošanai politiskās partijas, politisko partiju apvienības vai nesaistītas personas, kas veic priekšvēlēšanu aģitāciju, var pieteikties līdz 2013.gada 30.aprīlim, iesniedzot iesniegumu Pilsētvides nodaļā Raiņa ielā 28, Daugavpilī.
Personas, kas iesniegušas augstāk minēto iesniegumu pēc šī datuma zaudē tiesības izvietot politisko aģitāciju pielikumā norādītajās vietās.
Neskaidrību vai jautājumu gadījumā Jūs varat vērsties Pilsētvides nodaļā, zvanot pa tālruni 654 07786, vai personīgi ierodoties Pilsētvides nodaļā Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

Priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošana uz ēkas Stacijas ielā 52, 52A

Priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošana uz SIA „Labiekārtošana-D” afišu stendiem:

1. Inženieru ielas 4 rajonā;
2. Valkas ielas un 18.novembra ielas krustojumā;
3. Ventspils ielas un 18.novembra ielas  krustojumā;
4.  Ventspils ielas un  Arodu ielas  krustojumā;
5.  Alejas ielā 84;
6.  Viestura ielas un 18.novembra ielas  krustojumā;
7.  Stacijas ielas 50 rajonā;
8.  Aveņu ielas  27 rajonā;
9.  Viestura ielas 27 rajonā.

Par konkrētām izvietošanas vietām nepieciešamības gadījumā, pēc pieprasījuma, informāciju nosūtīsim uz iesniedzēja norādīto e-pasta adresi.


 




Atpakaļ