Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-05-2011

Žanna Kulakova atklāja Starptautisku konferenci Baltijas Starptautiskajā Akadēmijā


12.-13. maijā Baltijas Starptautiskās Akadēmijas Daugavpils filiālē norisinās zinātniski praktiska konference veltīta komunikāciju tehnoloģijām, mārketingam un tūrismam.

Atklājot konferenci Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka konferences tēma ir ļoti svarīga Daugavpils pilsētai, jo viena no prioritātēm pašvaldības darbā ir tieši tūrisma attīstība. Kulakovas kundze informēja klātesošos par to, kas pilsētā tiek darīts, lai sakārtotu tūrisma objektus, par darbiem cietoksnī un par pilsētas infrastruktūras modernizācijas projektiem, kas ir ļoti svarīgs moments arī tūrisma attīstībā. Kulakovas kundze pastāstīja arī par topošo tūrisma attīstības koncepciju.

Žanna Kulakova atzina, ka zinātnieku devums ir ļoti svarīgs un būs pateicīga par jebkuru informāciju un ideju, kas noderēs pilsētai. Domes priekšsēdētāja novēlēja konferences dalībniekiem konstruktīvas diskusijas, interesantas idejas, pilnvērtīgus rezultātus, kas būs noderīgi visiem.

Baltijas Starptautiskās Akadēmijas Daugavpils filiāles vadītāja Svetlana Miļuse pateicās Žannai Kulakovai par atsaucību un ilggadēju veiksmīgu sadarbību ar pašvaldību.  Viņa apsolīja dalīties ar konferencē izteiktajiem priekšlikumiem, jo  tiks izdoti apkopojoši informatīvie materiāli par konferences rezultātiem.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ