Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-04-2013

Virtuālais eParaksts bibliotēkās tikai līdz aprīļa beigām!


Virtuālā eParaksta pieteikumus bibliotēkās varēs apstiprināt tikai līdz 25.aprīlim. Turpmāk pieteikumi tiks pieņemti kādā no 45 SIA „Latvijas Mobilais Telefons” klientu apkalpošanas centriem, kas piedāvās pakalpojumu „Mobilais kods”.

Iegūstot Mobilo kodu, lietojiet virtuālo eParakstu uzreiz!

Attālināti pieteikties virtuālajam eParakstam iespējams tikai SEB Ibankas, eID kartes, eParaksta viedkartes un Mobilā koda lietotāji. Pārējiem, kas vēlas iegūt virtuālo eParakstu, būs iespēja to saņemt komplektā ar Mobilo kodu.

„Pateicoties veiksmīgi uzsāktajai sadarbībai ar LMT, virtuālais eParaksts ir kļuvis klientiem vēl ērtāk sasniedzams un vieglāk saņemams. Virtuālais eParaksts, kas ir modernākais droša elektroniskā paraksta risinājums Eiropā, tagad ir pieejams kopā ar LMT jauno bezmaksas produktu – „Mobilo kodu”,” norāda LVRTC (Latvijas Valsts radio un televīzijas centra) valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta.

Ikviens interesents, parakstot līgumu par pakalpojumu „Mobilais kods”, vienlaicīgi pieteiksies LVRTC sniegtajiem sertifikācijas pakalpojumiem portālā www.eparaksts.lv. Tā rezultātā klientam tiks nodrošināta tūlītēja iespēja iegādāties virtuālo eParakstu portālā www.eparaksts.lv.

Interesentiem vienkārši jādodas uz LMT apkalpošanas centriem, kuri nodrošina Mobilā koda saņemšanu. LMT ir mobilo sakaru tirgus līderis ar lielāko klientu skaitu, apgrozījumu un plašāko tīkla pārklājumu.

Mobilais kods ir drošs veids identitātes pierādīšanai internetā, izmantojot vienotu paroli un lietotājvārdu dažādās vietnēs. Pašlaik Mobilo kodu var izmantot www.eparaksts.lv un manslmt.lv.

 

LMT klientu apkalpošanas centri Daugavpilī:

LMT

S.Mihoelsa iela 66, Daugavpils

Trodeks

t/c „Solo”, Rīgas iela 9, Daugavpils

 

 

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Inese Vaivare
tālr.: 65476344
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv 

 




Atpakaļ