Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-03-2013

Informācija Daugavpils iedzīvotājiem!


Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde vēlētājiem ir izsūtījusi paziņojumus par reģistrāciju 2013. gada 1. jūnija republikas pilsētu domes un novada domes vēlēšanām. Vēlētāji tiek aicināti ļoti uzmanīgi iepazīties ar paziņojumu un pārbaudīt, vai sakrīt jūsu dzīves vieta ar norādīto velēšanu iecirkni.

Ja ir konstatēta nesakritība, vai vēlētājs pats  grib mainīt  velēšanu iecirkni, tad līdz 7. maijam ir iespēja to izdarīt. Iecirkni var mainīt uz jebkuru iecirkni pašvaldības robežās.

Iesniegums par iecirkņa maiņu jāiesniedz personīgi jebkuras pašvaldības dzīvesvietas deklarēšanas iestādei. Piesakot iecirkņa maiņu, jāuzrāda pase vai personas apliecība.

Ja radušās neskaidrības, ja persona nevar personīgi  ierasties Domē, Daugavpils iedzīvotājiem lūgums griezties Daugavpils Domes Dzīvokļu nodaļā pie iedzīvotāju reģistrācijas speciālistiem, talr. 65404328 vai Sociālo lietu pārvaldē pa tālr. 65423700. Pa šiem tālruņiem var pieteikties un speciālisti izbrauks uz vietām, lai sakārtotu  visas formalitātes.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre  Līga Korsaka.




Atpakaļ