Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-03-2013

Visizdevīgāk Daugavpils Marka Rotko mākslas centru būs apmeklēt ģimenēm ar bērniem


24. aprīlī notiks vērienīgs Daugavpils Marka Rotko mākslas centra atklāšanas pasākums, bet jau sākot ar 25. aprīli centrs būs atvērts apmeklētājiem. Šodien Daugavpils domes deputāti finanšu komitejā skatīja  un atbalstīja virzīšanai uz domi mākslas centra pakalpojumu cenas.

Daugavpils domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, uzrunājot finanšu komitejas deputātus, atzīmēja, ka pakalpojumu cenas veidotas tā, lai īpaši izdevīgi centru apmeklēt būtu ģimenēm ar bērniem.  Vienlaicīgi domājot ne tikai par ieejas biļetēm, bet arī pasākumiem, kas organizēti šai iedzīvotāju grupai.

Centru, kur vairāk kā 2000 kv.m. lielā platībā izvietosies gan patstāvīgās, gan mainīgās ekspozīcijas, varēs apmeklēt visu vai atsevišķi pa sektoriem. A sektorā izvietosies Rotko ekspozīcija, biļetes cena tā apmeklējumam būs 3,5 lati, savukārt, skolēniem, studentiem, pensionāriem - 2 lati. Pārējo sektoru B, C, D apmeklējums maksās 2 lati katrs, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem 1 lats. Grupu apmeklējumiem tiks piedāvāti gida pakalpojumi un piemērota atlaide. Savukārt, ģimenes ar bērniem un daudzbērnu ģimenes varēs apmeklēt visu centru tikai par 10 latiem.

Katra mēneša pirmajā svētdienā ieejas biļete B,C,D sektoros - 1 lats.  Īpaši gaidīti viesi  būs 24. aprīlī un 25. septembrī dzimušie centra apmeklētāji, tiem apmeklējums būs ar 50 procentu atlaidi.  24. aprīlis nozīmīgs ar to, ka šajā datumā tiks atklāts mākslas centrs, bet 25. septembris ir Marka Rotko dzimšanas diena. 2013. gada 24. aprīlī dzimušos  Daugavpiliešus gaida dāvana.

Izskatītas tika arī citu centra telpu izmantošanas un pakalpojumu cenas, konferenču, koncertzāles un rezidencēm paredzētajās telpās.

Visas pakalpojumu cenas būs pieejamas Daugavpils Marka Rotko mākslas centra mājas lapā www.rotkocentrs.lv,  pēc apstiprināšanas Daugavpils Domes sēdē.

 

Informāciju sagatavoja Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs




Atpakaļ