Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-03-2013

4. martā Domes konferenču zālē notika Sarkanā krusta atskaišu sapulce


Latvijas sarkanā krusta Daugavpils komiteja atskaitījās par 3 gadu darbu-  no 2010.- 2012. gadam. Konferencē piedalījās Latvijas Sarkanā krusta ģenerālsekretārs Uldis Līkops, Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, Pateicības vārdus organizācijai teica audžuģimeņu pārstāvji.

Viena no lielākajām un sabiedrībā plaši izskanējušām pagājušā gada aktivitātēm, bija Sarkanā Krusta rīkotā Ziemassvētku labdarības akcija, kuras mērķis bija atbalsts tieši audžuģimenēm, par ko organizācijai tika izteikta liela pateicība. Daugavpilī ļoti aktīvi darbojas arī Sarkanā krusta jaunieši, kas arī tika augstu novērtēts.

Uzrunājot Sarkanā krusta aktīvistus Žanna Kulakova uzsvēra, ka  augstu vērtē paveikto darbu, nesavtību un palīdzību līdzcilvēkiem. To, ko Sarkanais krusts dara ikdienā ir ļoti svarīgi, īpaši šajos apstākļos, kad sociālā spriedze sabiedrībā ir ļoti liela.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova: „Daugavpils Domes vārdā es izsaku jums katram lielu pateicību par paveikto, par plašajām labdarības akcijām, par aktīvo iesaistīšanos pilsētas sabiedriskajā dzīvē. Sarkanais krusts ir organizācija ar senām, stiprām tradīcijām un augstu reputāciju, tāpēc novēlu augstu turēt Sarkanā krusta karogu. Lai ir spēks, izturība un atvērta sirds, darot jūsu svētīgo un ļoti svarīgo darbu.”

Pēc atskaitēm, diskusijām notika vēlēšanas. Par Sarkanā krusta Daugavpils komitejas priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēta Helēna Soldatjonoka.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ