Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-02-2013

Domes priekšsēdētāja rīkoja sanāksmi par gaidāmo Tūrisma konferenci Daugavpilī


Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova 25. februārī rīkoja darba sanāksmi par gatavošanos Tūrisma konferencei, kas Daugavpilī notiks otro reizi. Sanāksmes galvenais mērķis bija noteikt konferences datumus.

Iepriekš bija noteikti datumi 16.-17. maijā, bet par cik šajā laikā iekrīt Latvijas – Baltkrievijas saudraudzības pilsētu forums Daugavpilī , tāpēc nācās Tūrisma  konferenci pārcelt. Tikšanās laikā panākta vienošanās, ka II Starptautiskā Daugavpils tūrisma konference notiks uzreiz pēc Rotko mākslas centra atklāšanas - 25.-26. aprīlī.

Sanāksmē piedalījās Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, vietniece Līvija Jankovska, Attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Andiņa.

Sanāksmes laikā tika runāts par telpām, dalībniekiem, iespējām izmantot mūsu tūrisma objektus. Līvija Jankovska uzsvēra, ka pie konferences saturiskās daļas vēl strādās kopā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru.

Jau pirmā Tūrisma konference parādīja, ka ir rezultāti - jauna pieredze, stimuls vietējiem sarosīties, informācija par Daugavpili.

Sanāksmes laikā tika diskutēts par Latgales tūrisma asociācijas darba atjaunošanu, kas varētu būt liels stimuls tūrisma jomas attīstībai.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 




Atpakaļ