Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

18-02-2013

Meklē iespēju Jaunajā Forštatē izveidot nelielu ambulatorās aprūpes centru


Šādu iniciatīvu izrādījis „Olvi medicīnas centrs”. 18. februārī notika Domes priekšsēdētājas Žannas Kulakovas, 1. vietnieka Vitālija Azareviča un „Olvi medicīnas centra” direktores  Intas Vaivodes tikšanās ar mērķi pārrunāt iespēju izmantot bijušās Zeltkalna skolas ēku, kas šobrīd ir praktiski tukša.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova  atzinīgi vērtē šo ieceri, jo pašvaldības uzdevums ir rūpēties par iedzīvotāju komfortu, lai pakalpojumi, tai skaitā medicīnas aprūpe , būtu pēc iespējas tuvāk daugavpiliešiem. Bez tam, Jaunā Forštate ir liels mikrorajons, tāpēc, jo vairāk iespēju cilvēkiem tiks piedāvāts, jo labāk.

Vēl viens aktuāls jautājums saistās ar Jaunajā Forštatē esošo doktorātu. No 2014. gada stāsies spēkā jaunie MK noteikumi, kas paredzēs daudz stingrākas prasības doktorātu telpām. Tikšanās laikā tika apspriesta iespēja  šo projektu realizēt kopā ar doktorātā strādājošiem ģimenes ārstiem, kuriem būs jādomā par jaunām telpām.

Pašvaldības speciālisti tuvākajā laikā sagatavos precīzu informāciju par pašvaldības īpašumā esošajām telpām arī citos mikrorajonos šāda projekta īstenošanai.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ