Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-01-2013

Daugavpils novada TIC piedalīsies tūrisma izstādē Lietuvā


Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs kopā ar citiem reģiona tūrisma nozares speciālistiem no 1. līdz 3. februārim  Viļņā (Lietuva) piedalīsies Starptautiskajā tūrisma gadatirgū-izstādē „Adventur”, kas norisināsies Lietuvas izstāžu un kongresu centrā „Litexpo”.

 

Dalību izstādē nodrošina   īstenotais  projekts  ELRI-129 „Tour de Latgale & Pskov”, ko līdzfinansē Igaunijas, Latvijas un Krievijas pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007-2013  un  atbalsta Europeaid. Minētā projekta partneri ir Latgales Reģiona attīstības aģentūra, Pleskavas apgabala valsts komitejas tūrisma, investīciju un telpiskās plānošanas nodaļa, Pleskavas tūrisma attīstības centrs.

 

Daugavpils pilsētai un Daugavpils novadam  Lietuva ir augsti prioritārs mērķa tirgus. 2012.gadā Daugavpils novada TIC apmeklēja 37 352 ceļotāji, no tiem 3268 bija lietuvieši. TIC apmeklētāju skaita ziņā Lietuva ir otrs lielākais ārvalstu tirgus pēc Krievijas, un veido 18,44% no visiem 2012.gadā tūrisma informācijas centrā apkalpotajiem tūristiem.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Daugavpils novada TIC

T./F: (+371) 654 22818
E-mail: info@visitdaugavpils.lv
Web: www.visitdaugavpils.lv
Skype - visitdaugavpils
Facebook - Daugavpils.novada.TIC
Twitter - @DaugavpilsTIC
Draugiem.lv - daugavpilstic




Atpakaļ