Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-12-2012

Sociālo lietu pārvaldes Ziemassvētku un Jaungada labdarības tirdziņš-akcija (video)


 

2012. gada 12. un 13. decembrī Daugavpils pilsētas domes foajē darbojas Ziemassvētku un Jaungada labdarības tirdziņš-akcija, kurā piedalās Sociālo lietu pārvaldes Dienas centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem „Iespēju Pasaule” un Bērnunams-patversme „Priedīte”.

Atklājot tirdziņu, Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska uzsvēra, ka šī tradīcija ir ļoti skaista, silta un ļoti iemīļota. Viņa pateicās visiem, kas rīko akciju, bet īpašs paldies rokdarbu autoriem par skaistiem suvenīriem, kas dāvā visiem svētku noskaņojumu.

Sociālo lietu pārvaldes vadītājas vietniece Benita Siliņa pateicās visām iestādēm, kas iesaistījās akcijā un dāvā mums prieku, pārsteigumus un daļu no savas sirds siltuma.

Labdarības tirdziņā var iegūt rokdarbus, visdažādākos suvenīrus, dāvanas saviem draugiem un tuviniekiem. Darbi tiešām ir oriģināli, skaisti,  ar īpašu noskaņu piesātināti un izgatavoti ar lielu mīlestību.

Visus suvenīrus var iegādāties pret ziedojumu. Savāktā nauda tiks izlietota jaunu darinājumu izgatavošanai un pulciņu darba nodrošināšanai.

No Domes telpām šī akcija pārcelsies uz citam vietām pilsētā, Sociālo lietu pārvaldes iestāžu darinātos suvenīrus varēs iegādāties arī Rūķu namiņā Vienības laukumā.

 

VISAS ZIŅAS – WWW.TV.DAUGAVPILS.LV

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ