Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-12-2012

Daugavpilietei Nadeždai Moisejai piešķirts Lietišķo sieviešu apvienības apbalvojums


8.decembrī Rīgā notika Latvijas Lietišķo sieviešu apvienības ikgadējā konkursa „Gada balva”  ceremonija. Nominācijā „Sieviete-uzņēmējs” viena no uzvarētājām ir daugavpiliete Nadežda Moiseja.

Viņas kandidatūru balsojumam izvirzīja sabiedriskā organizācija „Labvēlīgā vide Latgalē”, kas cieši sadarbojas ar Daugavpils Sociālo lietu pārvaldi.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova  ir gandarīta par šādu veiksmīgu nsadarbību, jot tas paplašina gan pašas organizācijas, gan pašvaldības iespējas. Domes priekšsēdētāja Izsaka vissirsnīgakos apsveikumus Nadeždai Moisejai un novēl panākumus biznesā un laimi, veselību ģimenē.

   „Labvēlīgā vide Latgalē ”  izvirzīja bioloģiskā lauksaimniecības kompleksa īpašnieci un piecu bērnu māti Nadeždu Moiseju, jo uzskata, ka tieši viņa ir cienīga saņemt tiesi šādu apbalvojumu. Nadežda Moiseja ir ļoti labs piemērs tam, kā savienot bērnu audzināšanu, mājas soli ar nopietnu biznesu.

 Latvijas Lietišķo sieviešu apvienība ar Teterevu labdarības fonda atbalstu un sadarbībā ar Rīgas domi, jau vairākus gadus organizē ikgadējo konkursu „Gada balva”. Izvirzīt sievietes kandidatūru, kas sasniedza ievērojamus rezultātus kādā jomā, dažādās nominācijās – „Audžu ģimene”,  „Audzinātājs”, „Uzņēmējs”, „Brīvprātīgais”, var ikviens Latvijas iedzīvotājs vai sabiedriskā organizācija. Pamatnosacījums – konkrēto panākumu stāsts var kļūt par paraugu un stimulu daudzām sievietēm. Vairāku mēnešu garumā varēja nobalsot par kandidātēm portālā DELFI Woman un Facebook sociālajos tīklos.

Konkursa komisija ļoti rūpīgi vērtēja pretendentus uz balvām, bet vienmēr cieši pieturējās pie aptaujas rezultātiem.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ