Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-12-2012

Sniega tīrīšana notiek pastiprinātā režīmā


Sakarā ar 2012.gada 7.decembra nepārtraukto sniega krišanu, SIA „Daugavpils Specializētais autotransporta uzņēmums” uzkopšanas brigādes darbojas nepārtrauktā pastiprinātā darba režīmā.

Daugavpils pilsētas pašvaldības teritorijas sanitārās uzkopšanas  nodrošināšanai diennakts garumā uz pilsētas autotransporta maģistrālēm un galvenajiem pirmkārtējās uzkopšanas  ceļiem tiek nodarbinātas 6 transporta vienības (traktortehnika braucamās daļas tīrīšanai, kaisīšanai ar pretslīdes materiāliem u.c.). Trotuāru un celiņu tīrības nodrošināšanai tiek izmantotas desmit traktortehnikas vienības, kā arī pilnībā ir nodarbināti visi nemehanizētās ietvju un celiņu uzkopšanas brigādes 75 sētnieki.

Pirmkārt, tiek uzkoptas pilsētas centrālās daļas ielas, kā arī maģistrālās ielas, pa kurām kursē sabiedriskais transports. Darbs tiks turpināts līdz pat plkst. 4 naktī, lielākā daļa pilsētas teritorijas tiks uzkopta tuvāko stundu laikā pēc sniegputeņa beigām. Atlikušās teritorijas tiek plānots uzkopt līdz sestdienas pusdienlaikam, laika posmā no 4.00 – 14.00.

Sakarā ar tuvākajām laika apstākļu prognozēm, uz brīvdienām tiek solīts sniegputenis un sniega pastiprināšanās, tādēļ SIA „Daugavpils Specializētais autotransporta uzņēmums” visas brīvdienas darbosies pastiprinātā darba režīmā.




Atpakaļ