Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-12-2012

IELŪGUMS MEDIJIEM UZ “TELE2”MODERNIZĒTĀ SAKARU TĪKLA LATGALĒ ATKLĀŠANAS PRESES KONFERENCI DAUGAVPILĪ


“Tele2” ir veiksmīgi pabeidzis sava sakaru tīkla modernizāciju Latgalē, uzstādot jaunās paaudzes bāzes stacijas, kā arī mainot esošo bāzes staciju aparatūru.Tīkla pārmaiņas tika veiktas “Tele2” daudzmiljonu projekta ietvaros, kura laikā uzņēmums modernizē sakaru tīklu visā valsts teritorijā. Projektu plānots pabeigt 2013.gada 1.ceturksnī, un šobrīd “Tele2” ir jau modernizējis sakaru tīklu Vidzemē un Latgalē.

“Tele2” ielūdz Jūs uz preses konferenci, kurā iepazīstinās ar modernizēto sakaru tīklu Latgalē un ieguviem iedzīvotājiem, kā arī informēs par mobilo sakaru patēriņu un tendencēm Latgalē, salīdzinot ar parējiem Latvijas reģioniem.Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova sniegssavu viedokli par tehnoloģiju, tajā skaitā mobilo sakaru nozīmi Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona attīstībā, savukārt SIA “Daugavpils autobusu parka” valdes loceklis Sergejs Mihailovs dalīsies pieredzē, kā ar mobilo sakaru tehnoloģiju ieviešanu var piedāvāt jaunas iespējas pasažieriem – bezmaksas mobilo internetu autobusos.

 

Preses konferencē "Tele2" kā dāvinājumu pasniegs divus planšetdatorus un bezmaksas mobilā interneta pakalpojumus Bērnu namam “Priedīte” unDaugavpilsbērnu bibliotēkai “Zīlīte”, tādējādi nodrošinot bērniem iespēju gūt papildu zināšanas un prasmes ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību.

 

Preses konferencē piedalīsies:

  • Valdis Vancovičs, SIA “Tele2” valdes priekšsēdētājs;
  • Līga Krūmiņa, SIA “Tele2” tehniskā direktore;
  • Žanna Kulakova,Daugavpilspilsētas domes priekšsēdētāja;
  • ·         Sergejs Mihailovs, SIA “Daugavpils autobusu parks” valdes loceklis;
  • Bērnu nama "Priedīte" vadītājs Viktors Urbanovičs;                                   
  • ·         Daugavpils bērnu bibliotēkas "Zīlīte" vadītāja Zita Koļčatova.

 

Preses konference notiks nākamajā otrdienā, 11.decembrī, plkst. 11:00 Latgales Centrālās bibliotēkas telpās, Rīgas ielā 22A, Daugavpilī.

 

 

Žurnālisti laipni aicināti iepriekš pieteikt savu dalību preses konferencei,zvanot Aijai Freijaiuz tālruni +371 29717121 vai rakstot e-pastu uz Aija.Freija@hkstrategies.com. Ja ir nepieciešams nodrošināt transportu no Rīgas uz Daugavpili vai apmaksāt transporta izmaksas nokļūšanai no citām Latgales pilsētām, aicinām to paziņot, piesakoties preses konferencei.

 

 

Par “Tele2”

Augsta mobilo sakaru kvalitāte ir viena no “Tele2” prioritātiem. Kopš “Tele2” dibināšanas 2000.gadā uzņēmuma kapitālieguldījumi kvalitātes pilnveidošanā sasnieguši 157 miljonus latu, nodrošinot sakaru tīkla pārklājumu 99,6% iedzīvotāju. Saskaņā ar “Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas” (SPRK) elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskatu “Tele2” nodrošina ātrāko mobilo internetu. “Tele2” ir vadošais mobilo sakaru operators balss klientu skaita ziņā Latvijā. Šogad “Tele2” klientu skaits ir pieaudzis par 20 264, sasniedzot 1 041 700.

“Tele2” ir “Tele2 AB” grupas uzņēmums, kas ir viena no Eiropas vadošajām telekomunikāciju kompānijām un nodrošina 37,6 miljoniem klientu 11 valstīs fiksēto un mobilo sakaru, kā arī datu pārraides un interneta pakalpojumus.




Atpakaļ