Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-12-2012

Sabiedriskās apspriešanas norise par detālplānojumu „Ielu izveide Ziemeļu industriālajā zonā, Daugavpilī”


Pamatojoties uz Daugavpils pilsētas domes (turpmāk – Dome) 2012. gada 08. novembra lēmumu Nr. 494 „Par detālplānojuma „Ielu izveide Ziemeļu industriālajā zonā, Daugavpilī”  pirmās redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” publiskai apspriešanai tika nodota detālplānojuma 1. redakcija (turpmāk – projekts). Publiskās apspriešanas ietvaros 2012. gada 04. decembrī pulksten 16.00 Domes lielajā zālē noticis sabiedrības līdzdalības pasākums (turpmāk – sanāksme).

Sanāksmē piedalījās gan pilsētas inženierkomunikāciju turētāju pārstāvji, gan Ziemeļu industriālajā zonā esošo nekustāmo īpašumu īpašnieki, gan Domes struktūrvienību speciālisti, kā arī projekta izstrādātāja pārstāvis – SIA „Westhaus” valdes loceklis Dainis Plūme (turpmāk – izstrādātājs).

Sanāksmes dalībnieku uzmanībai tika piedāvāts prezentācijas materiāls par projekta izstrādes gaitu un plānoto jaunveidojamo ielu tīklu. Sanāksmes dalībnieki aktīvi piedalījās diskusijā par projekta uzdevumiem un to iespējamiem risinājumiem, piedāvājot izstrādātājam savus priekšlikumus ielu izveidei un ar to saistīto jautājumu risināšanai, tostarp jautājumi par jaunu adresāciju, autostāvvietām un inženierkomunikāciju izbūvi projekta teritorijā.

Atgādinām, ka projekta publiskās apspriešanas termiņš trīs nedēļas: no 2012. gada 21. novembra līdz 2012. gada 12. decembrim. Priekšlikumus var iesniegt Domes informācijas birojā (Kr. Valdemāra ielā 1, Daugavpilī)  un Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā (Raiņa ielā 28, Daugavpilī).

Pilsētplānošanas un būvniecības departaments




Atpakaļ