Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-11-2012

Karjeras nedēļas ietvaros jaunieši tikās ar Daugavpils uzņēmējiem (video)


28. novembrī Daugavpils Domē notika Karjeras nedēļas viens no pasākumiem- tikšanās ar uzņēmējiem ar devīzi „ Uzņēmējdarbībai-starts! Tikšanos atklāja un jauniešus uzrunāja Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs.

„Jums visiem priekšā ir nopietna izvēle- par ko kļūt? Pašvaldībai ir ļoti svarīgi, lai pilsētā attīstītos uzņēmējdarbība, lai būtu jauni un aktīvi uzņēmēji, tāpēc jūs esat Daugavpils nākotne. Novēlu, lai izdodas izdarīt pareizo izvēli, lai ir aktīvs un optimistisks skats uz dzīvi”, uzvēra Azareviča kungs.

Vitālijs Azarevičs uzskata, ka Karjeras nedēļa ir ļoti laba ideja un lieliska iespēja jauniešiem uzzināt par iespējām. Daugavpils pašvaldība pievērš ļoti lielu lomu profesionālajai orientācijai, skolās strādā speciālisti šajā joma. Tas ir svarīgi, jo jauni, radoši, talantīgi, labi izglītoti cilvēki ir pilsētas nākotnes cerība.

Pasākuma laikā jauniešiem bija iespēja iepazīties ar pilsētas rūpniecību, uzņēmējdarbības attīstību, galvenajām tendencēm, iespējām karjerā.

Ar jauniešiem tikās Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji, prezentēta Daugavpils Universitātes pieredze, Daugavpils 12. vidusskolas pieredze profesionālās pilnveides jomā. Ar jauniešiem tikās uzņēmumu „Axon cable”, Skrošu rūpnīcas, Drukas servisa „7 dienas nedēļā” pārstāvji.

Video

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ