Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-11-2012

Baltkrievijas Republikas IX. Nacionālā Izstāde Latvijas Republikā


2012.gada no 6. līdz 9. decembrim Starptautiskājā izstāžu centrā Ķipsalā (Rīgā) notiks Baltkrievijas Republikas IX. Nacionālā Izstāde Latvijas Republikā (http://bt1.lv/belarusexpo/ un http://www.tc.by/exhibitions/latvia2012/). Pasākuma rīkotāji ir izstāžu kompānija „Tehnika un komunikācijas” (Baltkrievija) sadarbībā ar kompāniju „BT-1” (Latvija).

Izstādē būs iespēja apskatīt Baltkrievijas ekonomikas sasniegumus, preču sērijas paraugus un Baltkrievijas ražotāju jaunumus, kas adoptēti Eiropas tirgum.  Vairākos stendos būs apskatāmi mūsdienu zinātnes izstrādes, pakalpojumi, kas piedāvā uzņēmumi izglītības, informācijas, transporta un loģistikas, tūrisma un medicīnas jomās.

Produkciju, kas ir tradicionāli pārstāvēta Latvijas tirgū (traktori, lauksaimniecības tehnika, metālapstrādes aprīkojums, ledusskapji, būvmateriāli, kosmētika, apavi, apģērbi, ādas izstradājumi, dzērienu un pārtikas produkti), pārstāvēs Baltijas valstu kompānijas, tāpēc būs iespēja noslēgt līgumus vai iegādāties iepatikušo preci tieši izstāžu zālē.

Lai veicinātu talāku divpusējas tirdzniecības un ekonomiskās un investīcijas sadarbības attīstību, tiešu biznesa kontaktu dibināšanu ar partneriem Baltijas vastīs izstāžu centrā Ķipsalā notiks arī Baltkrievijas un Latvijas investīciju forums (6.decembrī) un kontaktu-kooperācijas birža (7.decembrī).

Kopēja informācija par forumu un pieteikuma anketa tiek pievienotas.
Pieejama iespēja arī reģistrēties interneta vietnē
http://www.latbel.lv/?id=280 <http://www.latbel.lv/?id=280&lang=lv>
&lang=lv.

Izstādes dalībnieku saraksts: http://www.tc.by/exhibitions/latvia2012/spisok/

Baltkrievijas kooperācijas biržas dalībnieki: http://www.latbel.lv/?id=284 <http://www.latbel.lv/?id=284&lang=lv> &lang=lv

Aicinām piedalīties šajos pasākumos Latvijā un lūdzam nosūtīt šo informāciju jūsu partneriem un citām ieinteresētām personām.

Visi pasākumi ir bezmaksas.

Ekonomikas un tirdzniecības nodaļa
Baltkrievijas Republikas Vēstniecība Latvijas Republikā Jēzusbaznīcas iela 12, Rīga, LV-1050
Tālrunis: +371 6720 4515
Fakss: +371 6732 2891
E-pasts: latvia@mfa.gov.b E-pasts:latvia@mfa.gov.by> y URL:http://latvia.mfa.gov.by/






Atpakaļ