Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-11-2012

Sociālo lietu pārvalde brīdina par krāpniekiem! (video)


Daugavpilī ir aktivizējušies krāpnieki, kuri uzdodas par sociālajiem darbiniekiem un, tādejādi, iekļūst pensionāru un invalīdu dzīvokļos un apkrāpj cilvēkus. Krāpnieki var piedāvāt sociālo palīdzību, pabalstus, kas tiek izmaksāti pirms svētkiem, var piedāvāt arī palīdzību.

Sociālo lietu pārvaldes vadītājas vietniece Benita Siliņa informē, ka sociālais darbinieks bez iepriekšēja saskaņojumu ar klientu uz mājām nenāk, pārvalde sazinās ar cilvēku un nosaka vizītes laiku. Ja ir zvans pie durvīm un stādās priekšā kā sociālais darbinieks, nekavējoties jāsazinās ar Sociālo lietu pārvaldi pa tālr. 65423700 un jāsalīdzina dati un tikai tad var vērt vaļā durvis. Sociālajam darbiniekam ir apliecība ar vārdu, uzvārdu, fotogrāfija, iestādes nosaukums un apaļais zīmogs.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova izteica sarūgtinājumu, ka krāpnieki aktivizējas tieši pirms Ziemassvētkiem, kad gaidām siltumu, prieku un labestību. Domes vadība aicina iedzīvotājus būt ļoti piesardzīgiem un svešiem cilvēkiem durvis nevērt.

Video

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ