Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-11-2012

Jau trešo gadu Daugavpils pašvaldība un pilsētas metālapstrādātāji piedalās kopējā stendā izstādē Tech Industry (video)


No 29. novembra līdz 1. decembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde “Tech Industry 2012”, kas ir gada nozīmīgākais un lielākais metālapstrādes un mašīnbūves pasākums Baltijas reģionā.

Daugavpils Dome par sava darba vienu no prioritātēm noteikusi atbalstu uzņēmējdarbībai. Tāpēc jau trešo gadu Daugavpils Dome atbalsta Daugavpils uzņēmēju stenda izvietošanu izstādes laikā. Tas ir viens no būtiskiem atbalsta veidiem. Šogad vienotā stendā izstādē piedalīsies 6 Daugavpils uzņēmumi. Daugavpils ir vienīgā pašvaldība, kuras vārds tik plaši izskan rūpniecības izstādē.

Dome apmaksā uzņēmējiem dalību izstādē un arī koordinē darbu. Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins pastāstīja, ka šogad izstādē piedalās 6 no 14 Daugavpils metālapstrādes uzņēmumiem. Ja sākotnēji uzņēmējus vajadzēja pierunāt, tad tagad uzņēmēju aktivitāte ir liela, viņu interese ir augusi.

Daugavpili izstādē pārstāvēs AS "Lokomotīvju remonta rūpnīca", AS Ditton pievadķēžu rūpnīca, SIA „Zieglera mašīnbūve”, SIA „VMD 2”, SIA „Lia-D, SIA „ Plastmet”.

Videosižets

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā redaktore M. Gorkina.




Atpakaļ