Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-11-2012

Portālā www.Latvija.lv tagad arī Uzņēmumu reģistra e-pakalpojumi


No šodienas, 22.novembra, portālā www.Latvija.lv pieejami divi jauni e-pakalpojumi – iespēja elektroniski reģistrēt uzņēmumu, organizāciju utt. Uzņēmumu reģistrā (UR) un pieteikt un saņemt UR izziņas.

Portāla www.Latvija.lv piedāvātais e-pakalpojums „Reģistrācija Uzņēmumu reģistra vestajos reģistros” sniedz iespēju elektroniski iesniegt pieteikumu jauna komersanta, līguma, uzņēmuma vai organizācijas reģistrācijai, kā arī pieteikt reģistrācijai izmaiņas, reorganizāciju, maksātnespēju, likvidāciju un līguma izbeigšanu. Reģistrācijas pieteikumu var iesniegt ar Latvijā izsniegtu drošu e-parakstu  (eID karti vai elektroniskā paraksta viedkarti eME).

Izmantojot e-pakalpojumu „Izziņas pieprasīšana no Uzņēmumu reģistra vestajiem reģistriem”, portāla lietotāji var elektroniski iesniegt pieprasījumu un saņemt izziņu no UR reģistriem. Šis e-pakalpojums pieejams ar kādu no portālā www.Latvija.lv piedāvātajām autentifikācijas iespējām (internetbanku, eID karti, elektroniskā paraksta viedkarti eME).

Vairāk par visiem UR piedāvātajiem e-pakalpojumiem varēs uzzināt bezmaksas seminārā „UR e-pakalpojumi komersantiem”, 29.novembrī, Liepājā.

Vienotais valsts un pašvaldību pakalpojumu portāls www.Latvija.lv  nodrošina pieeju 50 e-pakalpojumiem un satur informāciju par vairāk kā 2073 valsts un pašvaldību pakalpojumu saņemšanas iespējām.

 

 

LAURA STŪRĪTE

Valsts reģionālās attīstības aģentūras

Sadarbības un informācijas departamenta

projektu vadītāja

Tālr.: +371 67079230

laura.sturite@vraa.gov.lv

www.vraa.gov.lv

 

 

 

 

SANTA NOTRUMA

LR Uzņēmumu reģistra

referente komunikāciju projektu jautājumos

Tel.: +371 67031827

Sandra.Notruma@ur.gov.lv

www.ur.gov.lv

 

 




Atpakaļ