Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-11-2012

Daugavpilī Sociālo darbinieku profesionālos svētkus atzīmē ar lielu konferenci


14. novembrī Daugavpils Domē notiek pasākums, kas veltīts Sociālā darbinieka dienai. Pasākumu atklāja Daugavpils jaunie dziedātāji, kuri sniedza pozitīvu noskaņojumu. Konferenci atklāja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Žanna Kulakova: “Šis gads Eiropā ir senioru zīmē. Daugavpilī pensionāriem pievērš pastiprinātu uzmanību. Ne velti, tiešiDaugavpilssaņēma balvu konkursā “Eiropas gada pašvaldība” nominācijā “ Pašvaldība senioru vērtības celšanai sabiedrībā”. Tas viss ir jūsu ikdienas darbs, kas tiek augstu novērtēts. Jums ir daudz enerģijas, pacietība un daudz arī jaunu ideju, kas mazina arī sociālo spriedzi sabiedrībā. Svētku reizē vēlos patiekt lielu pateicību katram no jums. Un novēlēt, lai darbs nes tikai gandarījumu, lai vienmēr būtu iespēja palīdzēt, lai pietiek veselības, spēka un liela optimisma!”

Konferencē piedalījās arī Labklājības ministrijas pārstāvji.

Pēc Domes priekšsēdētājas apsveikuma klātesošie noskatījās raidījumu, ko par Daugavpils sociālo darbu bija sagatavojuši Domes Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālisti.

Daugavpilī sociālajā jomā strādā vairāk nekā 200 cilvēki. Viņi savu aicinājumu atraduši Sociālo lietu pārvaldē un par misiju uzskata - palīdzēt cilvēkiem. Ja dakteris ārstē miesu, psihologs garu, tad sociālais darbinieks ārstē sociālās problēmas sabiedrībā.

Konferences noslēgumā ilggadējiem sociālajiem darbiniekiem, sabiedrisko organizāciju pāŗstāvjiem tika pasniegti Labklājības ministrijas un Daugavpils Domes Pateicības raksti.

 Videosižets

Informāciju sagatavojaDaugavpilsdomes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ