Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-11-2012

Kā īstenot projektu, lai ieguvēji ir gan valsts, gan uzņēmēji, gan sabiedrība? – to varēs noskaidrot, piedaloties kursos Daugavpils domē


Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam, darba devējiem arī šajā rudenī organizē bezmaksas mācību programmas. Sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi 20.novembrī Latgales reģiona darba devējiem sāksies kursi „Pašvaldību attīstības vadība un publiskās – privātās partnerības veicināšana”.

Šajā mācību programmā dalībniekiem būs iespēja noskaidrot: Kā ikviens var piedalīties reģiona attīstības plānošanā?, Kā veidot reģiona stratēģiju?, Kas ir PPP?, Kā īstenot projektu, lai ieguvēji ir gan valsts, gan uzņēmēji, gan sabiedrība? Kā kļūt par valsts partneri publiskajos iepirkumos?

Kursi sāksies 20.novembrī ar turpinājumu 30.novembrī un 3.decembrī Daugavpilī, Daugavpils pilsētas domē, K.Valdemāra ielā 1.

Pieteikšanās, nosūtot pieteikuma anketu pa e-pastu info@comperio.lv. Tālruņi uzziņām: 26569525, 67213003.

Piedāvātie kursi uzņēmumu apvienību, asociāciju, biznesa inkubatoru, pašvaldības savienības un citu darba devēju organizāciju biedriem un pārstāvjiem ir bezmaksas,  tajā skaitā visi mācību programmu izdales materiāli, mācību dienās paredzētās kafijas pauzes un arī papildu jaunākā aktuālākā informācija, kas tiks sūtīta katram dalībniekam elektroniski. Kursu noslēgumā visi dalībnieki saņems arī apliecinošu sertifikātu.

Kopš 2010.gada mācību programmās ir piedalījušies vairāk nekā 900 darba devēji – uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji visā Latvijā. Šo iespēju ir izmantojuši tādi Latvijas uzņēmumi, kā SIA „Baltkom TV”, SIA „Rēzeknes Slimnīca”, SIA „Getliņi EKO” un daudzi citi.

Informācijai:

Mācības notiek Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. Apmācības nodrošina SIA „Comperio”. Precīza informācija par apmācību norises datumiem un vietām regulāri tiek atjaunota un ir pieejama LDDK mājas lapā www.lddk.lv, http://www.comperio.lv/?id=346 un www.draugiem.lv/lddk-brc. Šīs mācību programmas tiks piedāvātas līdz 2014.gada beigām visā Latvijā.

 

Informācijai par darba devēju apmācībām:

Gunta Misāne, SIA „Comperio” valdes priekšsēdētāja

Tālr.: 67213020, 29115356 info@comperio.lv, www.comperio.lv

 

 

IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ!

Šis materiāls ir veidots ar Eiropas Savienības Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansiālu atbalstu projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. 85% no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību un 15 % Latvijas valsts ar Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību. Par materiāla saturu atbild Latvijas Darba devēju konfederācija.

 

 




Atpakaļ